≫ 

Marko Miljković otkrio Luni sa koliko je devojaka do sada spavao u svom životu (VIDEO)

Marko i Luna su se nakon emisije "Uspomene zadrugara" žestoko raspravljali

  • 20

Luna i Marko imali su verbalnu raspravu nakon emisije "Uspomene zadrugara", a sve je krenulo kada je prikazana snimak gde je Miljković uhvaćen u zagrljaju Dorotee Jovanović i Maje Marinković.

- Ja sam dr*lja sa kojom si ti u vezi. Ja sam tebi to rekla sto puta, to što si legao sa njima u krevet. Meni je strašno, ja sam to gledala, bilo mi je kao neki p*rnić tako je izgledalo. Da li si ti išta radio u ovom rijalitiju srcem? Možda sam i preterala, ali i dalje misli da je odvratno. U ovoj sezoni te vidim totalno drugačije. Da li se sećaš kada smo sedeli jedno preko puta drugog, tad smo bili drugari, rekla sam ti da ti ne treba ovo, da ne priliči tvojim godinama, rekao si da sam bila u pravu. Ne možeš da mi kažeš pred svima da ne mogu da ti morališem - rekla je Luna.

Marko joj tokom svog izlaganja otkrio sa koliko je devojaka spavao do sada u svom životu.

- Ako je i trebalo da izgleda, kako bi dokazao da između Dragane i mene nije bilo ništa. Nije izgledalo kao p*rnić. Tvoje mišljenje je da meni to nije trebalo, da su previše one mlade za mene. Ja znam da ti je teško kad me gledaš. Ja sam spavao sa preko 30 devojaka u životu, možda čak i preko 50. One sve imaju pravo da kažu da su zaljubljene u mene, da sam im srce slamao. Svima sam rekao šta i kako, i doviđenja i prijatno. Ja ovde blatim sebe, to je moja prošlost, ja sam se više smorio od napada na mene da sam zaljubljen u Draganu, sto puta sam rekao jedno te isto. Uzmem i završim sa dve devojke, e neko je skontao, neko nije, veruj mi da je zbog toga - rekao je Marko.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga Specijal: Prema vašem mišljenju Luna je carica, Aleksandra pobednica, a Ana folirant!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA