Luna i Ana na letovanju u Grčkoj bila sa dva oženjena milionera? Boravile u luksuznom hotelu, pio se najskuplji šampanjac...

Kako se priča, Luna i Ana navodno su bile na letovanju sa dva biznismena iz Makedonije

  • 60
Ana Korać, Luna Đogani Foto: Nikola Tomić

Ana Korać i Luna Đogani ponovo zajedno učestvuju u rijalitiju Zadruga, ali nemaju neki blizak odnos. Međutim, kako se počelo da se priča, njh dve dobro se znaju, a prošle godine su, pred ulazak u Zadrugu 2, zajedno bile na letovanju u Grčkoj i to u društvu dva biznismena iz Makedonije.

Njih dve su na društvene mreže postavljale fotografije s plaže, iz rizorta i luksuznih restorana, ali dva biznismena koja su navodno to sve i finansirala nisu fotografisale.

U pitanju su navodno oženjeni muškarci, obojica imaju porodicu i žive u Bitolju, u Makedoniji.

- Luna i Ana ne žele da se zna da nisu same platile odmor, koji je bio kratak, ali veoma skup. Imale su uplaćen paket-aranžman. Biznismeni su ih sačekali na aerodromu i zajedno su otišli na Halkidiki. Ana je ugovorila to putovanje jer je ona poznavala jednog od njih dvojice otkad su bili zajedno na Mikonosu - priča za Kurir izvor blizak Luni i prepričava kako se društvo provodilo.

Zadrugovizija, David Dragojević i Ana Korać Ana Korać, Foto: Nikola Tomić

- To su bile danonoćne žurke. Finansijeri su žene i decu ostavili kod kuće, njima su rekli da idu na službeni put, a zapravo su uživali sa učesnicama rijalitija. Maltene danonoćno se pio najskuplji šampanjac, plesalo se na plaži... U tom rizortu je sve podređeno turistima s dubokim džepom, pa je diskrecija zagarantovana. Inače, ti momci su poznati po druženju sa srpskim starletama - priča izvor.

Lunin prijatelj tvrdi da je sve ovekovečeno jer se tu navodno zadesio prolaznik iz Beograda, koji je sve to snimio.

- Blogerka i starleta su se svima hvalile kako je to bilo njihovo prvo zajedničko rijaliti letovanje, ali celu istinu nisu rekle. One su bile sigurne da će to i ostati tajna, ali tu se našao jedna dečko koji je sve to snimio. Dokazni materijal postoji i na njemu se vidi kako Luna i Ana đuskaju i vrckaju sa tim muškarcima. Ostali su u odličnom odnosu i verovatno će isto ponoviti i ovog leta, ali pošto ne žele da izazovu sumnju, devojke glume da se ne podnose - zaključuje izvor pomenutog lista.

Luna Đogani, Marko Miljković, Zadrugovizija Luna, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Ana Korać o mračnoj prošlosti, paljenju automobila, zabrani ulaska u Crnu Goru...

VIDEO: Kija: "David i Ana kopiraju Lunu i Slobu... Meni se okrene želudac kad ih vidim!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    28. maj 2019 | 16:58

    Kakvi su to milioneri kad vodili ovo groblje na letovanje ovo nije ni za ulicu luna pogotovo

  • Aca

    28. maj 2019 | 16:19

    Ova lunjara ima glavu u obliku Egipatske piramide!!!

  • Peko

    28. maj 2019 | 16:49

    Hoće li netko u Zadruzi razotkriti i "žrtvicu" Lunjaru kao Anu. Sramno je što se sve ovaj Narod od nje nagledao ove dve godine, a neko je uporno pere, gura i daje sve moguće privilegije u odnosu na ostale takmičare!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA