≫ 

Marko otkrio da li je zaista fizički nasrnuo na Enu Popov, pa poslao jaku poruku svojoj bivšoj devojci (VIDEO)

Miljković je odlučio da preseče i stane na kraj pričama kojima očigledno žele da ga unize

  • 9

Marko Miljković imao je priliku da pogleda snimak u kojem se vidi kako Zorica Marković govori kako je u novinama videla priču da je on (Marko Miljković) navodno fizički nasrnuo na bivšu devojku Enu Popov. Miljković je ustao i demantovao je sve ovo.

- Nema to nikakve veze sa Enom. Desilo se sa drugom bivšom devojkom. Nasrnuo jesam, pomirili smo se posle toga, ja nisam mogao da živim sa tom činjenicom, pa smo raskinuli - rekao je Miljković.

Zorica Marković se izvinila Eni Popov, jer je pogrešno protumačila naslove u novinama, dok Luna Đogani nije želela da prokomentariše ovu situaciju. A onda se oglasila Miljana i osula paljbu po Miljkoviću.

- Meni je bilo monstruozno ono što je izgovorio za Lunu. Nekako sam se pronašla tada. Kako se iživljavao na njoj, kako joj je uzeo posteljinu. Veza je prekinuta jer je u alkoholisanom stanju nasrnuo na Enu Popov. Zato on ne želi da se spominje Ena - rekla je Miljana.

- Ja se izvinjavam Eni Popov u ime majke monstruma, što izgovara ovako gnusne laži i želim joj svu sreću u životu - poslao je poruku svojoj bivšoj devojci Marko Miljković.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Ko je Marko Miljković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    31. maj 2019 | 12:13

    Marko je Enu obozavao i posle nje nijedna nije mogla da zauzme njeno mesto!Marko nije los momak ali Luna nema rucnu i stalno vredja,urla,histerise i normalan covek to nece da trpi a i zaboravilo se kada je i kako Slobu udarala,gadjala,psovala,vredjala...i sada isto radi i lepo je decko rekao da je bolje da raskinu nego da dodje do fizickog kontakta sa njene strane!Devojka ima psihickih problema i nema rucnu i zacepi kada treba nego kada krene ne zna da se zaustavi!Ko ce je trpeti!Ena je dama i Marko voli takve devojke!

  • nn

    31. maj 2019 | 13:34

    Sa Lunom i Miljanom koji muskarac moze izdrzati treba mu orden dati. Bila sam za njihovu ljubav ali ona je toliko histericna daje bolje dase skloni Marko na vreme

  • Nina

    31. maj 2019 | 12:36

    Zasto pravite hajku na ovog dečka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA