"Ana je imala seks sa ženama, ona je prostitutka i narkomanka!" Filip Mijatov ne prestaje, izneo nove šokantne tvrdnje o Koraćevoj

- Ana nema nikoga, ljudi! Ona kad izađe biće sama sa sobom. Nema više ni drugarice, niko neće da provodi vreme sa njom - tvrdi Mijatov

  • 40

Filip Mijatov ponovo se oglasio i izneo šokantne detalje o učesnici Zadruge Ani Korać, za koje tvrdi da su istiniti, dok s druge strane, Ana negira da je imala bilo šta sa Filipom.

Naime, kako je Mijatov rekao u lajv uključenju na Instagramu, Ana navodno koristi narkotike i voli seks sa ženama.

- Ana je biseksualka, imala je seks sa ženama. Voli perverzije u krevetu, obožava pozu 69. Ona je klasična prostitutka i narkomanka. Uzima belo, duva travu... Ma, navučena je na kokain. Narkomanka... To znaju svi - tvrdio je Filip u uključenju.

Ana Korać Ana Korać, Foto: Nikola Tomić

On je izjavio i to da Anu niko neće sačekati u spoljnom svetu posle rijalitija.

- Ana nema nikoga, ljudi! Ona kad izađe biće sama sa sobom. Nema više ni drugarice, niko neće da provodi vreme sa njom. Pa valjda bi se neka od tih drugarica oglasila da je podrži dok je u Zadruzi, a samo je majka uz nju. Pored nje, imaće samo još Davida i to je to - tvrdi Mijatov.

VIDEO: Ana Korać objasnila kako je zaradila stotine hiljada evra za skupe stvari i kola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    31. maj 2019 | 22:38

    Aaaaa.....zato tebi nije dala zato sto voli zene 😉😉😉 Ajde cuti nesreco...ispusio si pa sad pravis sebi neku poziciju 😂😂😂

  • Krlja

    31. maj 2019 | 22:39

    Tebi ni Miljana Kulic ne bi dala 😂😂

  • Veličko

    1. jun 2019 | 13:06

    Evo sada je Miljana izasla. Neka joj se Filip javi, ali ni ona mu neće dati ni za dzabe ni za pare. Ruzan je brate, mnogo je ruzan, a i perverzan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA