"Ne idu nevini sa krivima!" Anabela zapevala na suvo i Luni uputila dirljivu poruku! (VIDEO)

- Ja sam bila kao ranjena zver i dok sam pevala ovu pesmu samo mi je jedno milo lice bilo ispred očiju - poručila je Anabela

  • 46

Anabela Atijas prošle noći nastupila je na jednom privatnom slavlju u Skoplju, a stihove jedne pesme te noći pevala je upravo za svoju ćerku Lunu.

Anabela je otpevala pesmu Seke Aleksić "Poslednji let" , a kako je istakla na svom profilu na Instagramu, dok ju je pevala sve vreme joj je pred očima bila upravo Luna kojoj je uputila jaku poruku.

- Predivno veče u kom su predivni ljudi slavili. Ja sam bila kao ranjena zver i dok sam pevala ovu pesmu samo mi je jedno milo lice bilo ispred očiju. Rodila sam je sama, pričale smo tu noć dušama i dan danas to radimo. Razumemo se. Nisi sama srodna dušo moja, ima nas mnogo koji te osećamo. Sve će ovo proći, jer "Ne idu nevini sa krivima" - napisala je Anabela u opisu snimka na društvenoj mreži Instagram.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    2. jun 2019 | 23:32

    Gde si bila kao majka do sada? Pojavila si se u njenom zivotu, od kada je u Zadruzi. Smesno. Nisi Anabela bila majka, nisi vodila brigu kada si se pred muzem tukla. kada si otisla u V. Bratu, i pred njima spavala sa mladjanin Mladenom, i sa njim pobegla, a deccu ostavila. Kako im je bilo? Nisi se pitala. Pobegla si u Bosnu i opet ih ostavila. Bio ti vazniji mladjani Atijas od dece. Luna je imala 14 god.i.krenula stranputicom. Secas li se koje uzeo? Koju je skolovao i vodio brigu? Ne znas. Nije te bilo briga. Sada brines. Ne. Brines za novac koji zaradjuje. Razmisljas kako i gde da ih potrosis. A to, sto je pokazala nemoral, nevaspitanje i bolest..to te ne interesuje. Zao mi je, jer neke druge osobe su brinule vise od tebe. Ali bilo je kasno za sve. Zato ucuti vise da ne krenu jos prica. I to kakvih. Omanula si, nisi se trudila. Napravila sve ivo sa njom..ali sve lose. Hvala.

  • VESNA

    2. jun 2019 | 20:55

    OVO JE BRUKA OD PEVANJA !!

  • Nels

    2. jun 2019 | 19:33

    Ala peeevaaaa... Ko bukva!!!! Hahaha Jel ce i ona ko i Lunci na casove pevanja kod Ivane Peters...mozda za dvoje bar dobije popust, posto da nauci da peva tesko!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA