Miljana nakon izlaska iz Zadruge pravo iza rešetaka? Kulićeva pretila ubistvom bivšem dečku, a evo kolika kazna joj sleduje

Nakon jezivih pretnji koje je uputila Zoli, Miljani se ne piše dobro

  • 36

Miljana Kulić uputila je svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli pretnje ubistvom, nakon što mu je izgovorila da će mu po izlasku iz Zadruge 2 "kičma biti polomljena", a sada se povodom toga oglasio advokat Stefan Jokić.

Advokat je rekao da ukoliko se osoba izložena pretnjama i nasilju oseća ugroženo, postoje uslovi za podnošenje prijave. Ukoliko Lazar Čolić podnese tužbu prijavu protiv Miljane Kulić, ona može dobiti ogromnu kaznu.

Miljana Zola

Miljana i Zola, Printskrin: TV Pink

- Za ugrožavanje nečije sigurnosti kazna može biti novčana ili do godinu dana zatvora - izjavio je adokvat i dodao da u ovom slučaju, gde su pretnje bile pred kamerama, mora da reaguje javni tužilac.

- Javni tužilac po službenoj dužnosti treba da pokrene postupak protiv lica koje ugrožava tuđu sigurnost. Istakao sam da sve zavisi od subjektivnog osećaja žrtve pretnji. Ukoliko on strahuje ili se oseća ugroženo, onda tu postoje elementi za reagovanje. U našoj zemlji postoje institucije kojima se može obratiti i koje će shodno tome reagovati - kaže Jokić.

Miljana Kulić

Miljana, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

On ističe da je u ovakvim situacijama od izuzetne važnosti i faktor - ko je uputio pretnju ugroženom licu. Ukoliko uzmemo u obzir da se psihičko zdravlje Miljane Kulić uvek dovodilo u pitanje, njenim postupcima se mora pristupiti na drugačiji način.

VIDEO: "Moj zet je ubio čoveka, biće ti ubijena i majka i ti!": Jezive pretnje Miljane Kulić upućene Zoli

(Telegraf.rs/Srbija danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borko

    2. jun 2019 | 20:49

    Svasta od nje covek moze da ocekuje,pa sta je sve radila u Zadruzi i nije bila kaznjena.E sad kad je vrag odneo šalu svi se hvataju za glavu.Njoj i njenoj majci treba zabraniti pojavljivanje na televiziji,pa zar ona nekome da bude uzor!!!

  • ???

    2. jun 2019 | 21:06

    U ludaru bre, krajnje je vreme!!!!!!

  • EL...

    2. jun 2019 | 21:18

    Njen pogled , hod , gstakulacija tela , govori o Miljani i njenom deficitu u razvoju i kompleksi koji je vode do ludila ! Ona je spremna na sve , a još u koliko se oseća povređenjom , u tom momentu ubija , tam se radilo i o njenom detetu ! Sklanjaj te je na vreme !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA