Prva objava nakon diskvalifikacije iz Zadruge: Miljana pretila ubistvom bivšem dečku, zbog čega će možda završiti u zatvoru, a evo kako ona na sve reaguje! (FOTO)

Nakon ove Miljanine objave usledila je lavina komentara, nekih uvredljivih, ali i onih pohvalnih

  • 24

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge nakon što je fizički nasrnula na Jovanu Tomić Matoru, a ubrzo nakon toga rijaliti ja napustila i njena majka Marija sa Miljaninim sinom Željkom.

Miljana se od tada nije oglašavala, jedino je izbrisala sve slike sa bivšim dečkom Zolom na Instagramu.

Međutim, Miljana je ipak jutros sve iznenadila svojom objavom na Instagramu, te je postavila fotografije sa poslednje Zadrugovizije, nakon čega je odjednom stiglo bezbroj komentara, nekih uvredljivih, ali i onih pohvalnih.

- Sramota me je zemlje Srbije i što živim u njoj, ovome više nema kraja... - bilo je baš surovih komentara, a Kulićeva ih ne briše.

- Bolje da je punija nego prostitutka ili lejzbejka... Miksi kraljice mi te ipak volimo takvu kakva i jesi! - pisali si Miljanini fanovi...

Miljana Kulić, Zadrugovizija Miljana, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, advokat je istakao da ukoliko Zola odluči da prijavi Miljanu zbog nasilja, ona bi mogla da završi iza rešetaka.

VIDEO: "Moj zet je ubio čoveka, biće ti ubijena i majka i ti!": Jezive pretnje Miljane Kulić upućene Zoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marica

    3. jun 2019 | 09:55

    Cela porodica bolesna problematicna socijalne sluzbe da sklone dete iz takvog okruzenja

  • Gles

    3. jun 2019 | 12:01

    Pa da zivimo u normalnoj zemlji doticna bi bila izopstena iz javnog zivota i ne bi mogla nikada stici u medije, nego bi odavno bila u ustanovi za mentalno obolele.

  • Đina

    3. jun 2019 | 09:43

    Šta više raspravljate, ludnica i gotovo, ali doživotno, jer to zlo ne sme da šeta slobodno.A i njena cela porodica je poremečena, tako da je pitanje, da li je ono jadno dete zdravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA