≫ 

"Namerno ovo radiš!" Uplakana Luna urlala na Marka Miljkovića nakon što je on započeo temu koja je njoj zasmetala (VIDEO)

- Šta si sad uhvatio za to?! Hoćeš da se svađamo, nije problem - rekla je Luna

  • 40

Luna i Marko raspravljali su se u hotelskoj sobi, a sve je krenulo kada je Miljković započeo temu koja je zasmetala Đoganijevu. A tiče se poverenja.

- Kaži mi samo jedan razlog zašto bih ja tebe iskoristio? Pare, popularnost? Daj mi razlog - pitao je Marko Miljković.

- Hoćeš da krenem da se derem? Hoćeš da me izludiš?! Rekla sam ti sto puta! Najviše mrzim kad me neko ubeđuje u nešto što ne postoji - rekla je Luna.

- Od svega što smo pričali, tebi je problem što ljudi pričaju za mene da te koristim - rekao je Marko.

- Boli me du*e za to! Pi*ka me boli! Svi za stolom pričaju da si folirant! Boli me ku*ac šta oni pričaju! Ja to ne mislim! Šta je sad problem?! Plašim se da će sve da se raspadne do kraja i kraj priče! Takva sam - rekla je ljutito Luna, a onda je počela da plače:

- Ti baš hoćeš da me iznerviraš?! Šta si sad uhvatio za to?! Hoćeš da se svađamo, nije problem! Šta hoćeš od mene?! Budi normalan! Kakva ti je to tema sad u glavi! Ništa loše nisam mislila! Ne znam što pokrećeš opet nešto, nije bitno - rekla je Luna.

- Mene je samo iznenadilo da posle pet meseci ne veruješ u mene - rekao je Marko Miljković.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga Specijal: Prema vašem mišljenju David je manipulator, Marko Miljković umišljen, dok je Aleksa pobednik Zadruge 2!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    5. jun 2019 | 02:52

    Rekoh li ja jos prosle nedelje da se scenario ponavlja, samo je sad Marko umesto Slobe. Prozirna i losa gluma notorne alkoholicarke i zavisnice od seksa, izigravanje zrtve, jadnice i psihicke bolesnice... zbog pobede! Nize ne moze i ako to treba da pobedi i bude uzor mladim devojkama - e onda je i Srbija dno!

  • Lara

    4. jun 2019 | 23:24

    Kako je nije sramota roditelja ,rodbine ,drustva da ulicarski ovoliko psuje.Majka je bas lepo vaspitala!

  • Beli kg

    4. jun 2019 | 22:44

    Nije dobila sledovanje od marka pa paniči

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA