≫ 

"Ja sam te tipovao, on je morao da pije preparate da bi mogao da mu se digne!" Miljana objavila skandaloznu prepisku sa Zolinim menadžerom (FOTO)

Miljana je pobesnela zbog poruka koje joj je poslao Zolin menadžer, pa je rešila da ih objavi

  • 33

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge zbog toga što je fizički nasrnula na Jovanu Tomić Matoru i nanela joj povrede, međutim Miljana se agresivno ponašala i prema svom bivšem dečku Zoli kojem je uputila pretnje ubistvom.

Nakon ovoga, Miljani se javio Zolin menadžer Boban Majstorović koji je bio besan na nju zbog ponašanja prema Čoliću, te joj je stavi do znanja da ju je Lazar samo iskoristio, kao i da nije bio iskren prema njoj.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Miljana, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Kako te iskoristio samo. Je*avao te kad god mu se digao ku*ac. Bila si njegova ku*va. D*oljo jedna retardirana. Hoćeš opet sada da dobiješ napad, d*oljo retardirana? Luda osoba ne može da vodi brigu o detetu. I da, ja sam te tipovao. I uspeo u tome. Nikad te nije voleo, niti si mu se sviđala. Morao je da pije preparate da bi mogao da mu se digne da te j*be - poručio je Zolin menadžer Miljani, a ona mu je poručila:

- Uh, uspeo je u životu!

VIDEO: "Moj zet je ubio čoveka, biće ti ubijena i majka i ti!": Jezive pretnje Miljane Kulić upućene Zoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PP

    5. jun 2019 | 20:34

    Ovu još nisu uhapsili. Neka reaguje javni tužilac. 👊

  • Aaaaaa

    5. jun 2019 | 15:41

    Bravo! Covek je rekao istinu!!! Dno dna idi u Lazu L.

  • Nada

    5. jun 2019 | 15:54

    Ona i majka umislile da su neke velike zvezde jesu al za lazu one i cela porodica jadno ono dete obelezile ga za ceo zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA