"Babadevojko, juriš klince po rijalitiju!" Aleksandra opasno isprovocirala Staniju! (VIDEO)

- Ja kada budem imala godina kao Stanija, moje dete će imati 17 godina - rekla je Aleksandra

  • 21

Zadrugari su se okupili u spavaćoj sobi gde su komentarisali odnos Stanije Dobrojević  i Marka Markovića, a tom prilikom došlo je do rasprave između Stanije i Aleksandre Subotić.

Subotićeva smatra da između Marka Markovića i Stanije ne postoji ljubav i da se oboje igraju, a onda je naglasila da je starleta "babadevojka".

- Ja kada budem imala godina kao Stanija, moje dete će imati 17 godina. Okani me se. Rat sa mnom dobiti nećeš, patetičarko. Moje dete nemoj da uzimaš u usta. Babadevojko nemaš dete. Ološu, k.rvetino. Moje dete će imati 17 godina kad budem u njenim godinama, a ova babadevojka juri po rijalitiju klince - pričala je Aleksandra zbog čega se Stanija našla uvređeno.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tradicija

    8. jun 2019 | 08:35

    Postoji i mogućnost da u tim godinama bude baba kao i njena majka,bolje biti i bez dece nego hvaliti se da ih imaš a oni najmanje sa tobom, Od 5 godina detetova života ona se 3 vuče po rijalitijima,čuva je ko stigne,bravo baš se ima čime hvaliti.Dete je preslatko nek je živo i zdravo,ali kao beba je počela da raste bez majke,Ljuba je nju ostavila u 15 godini,ova svoju gotovo u pelenama počela ostavljati,sad je već devojčica,kome se ona ruga,budala.

  • Texasm86

    7. jun 2019 | 23:53

    Iste... Nema razlike... Ko o čemu... Ova priča nešto, majka joj otišla u parove, ona se sa ocuhom rke krke... I ona priča o poštenju...

  • Sara

    8. jun 2019 | 09:58

    Aleksandra za mene nije favorit jer osim dugog jezika i cudne i nenadane samokontrole koja se pojavila drugim ulaskom -nista vise nije pokazala...uostalom kao i vecina ! Vecina se i obrukala. Mene bi bilo sramota. Sramota me i za njih da nista ne rade a zaradjuju novac i umisljaju da su poznati. Mislim da smo kulturoloski dotakli dno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA