≫ 

Miki se na štakama vratio u Zadrugu, Suzana ridala kad ga je videla, a onda joj je rekao što nikad nikome u rijalitiju nije! (VIDEO)

- Gde si ljubavi? Baš si lepa... - rekao joj je Miki, ponovivši da lepo izgleda, a na taj način do sada se nije obratio nijednoj zadrugarki

  • 26

Miki Đuričić vratio se prethodne noći u "Zadrugu 2", na štakama, pošto i dalje ne može samostalno da hoda zbog povreda zadobijenih usled saobraćajne nesreće koju je imao.

No, produkcija je pre Mikija u Zadrugu uvela psa Žutu, zbog koje je nastala potpuna pometnja.

Svi su se sjatili oko nje, a Suzana je trčala po imanju u nadi da će negde ugledati Mikija.

Na kraju, ljubavni par se spojio u Rajskom vrtu, pošto je Miki ušao kroz "tajna vrata", a čim ga je videla Suzana je počela da plač i rida.

- Gde si ljubavi? Baš si lepa... - rekao joj je Miki, ponovivši da lepo izgleda, a na taj način do sada se nije obratio nijednoj zadrugarki.

- Samo sam se zbog tebe vratio, zato što vidim koliko ti je teško i koliko me dozivaš. Sve će biti u redu. Uz tebe sam - rekao joj je, mazeći joj lice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    9. jun 2019 | 14:18

    Kratko, fuj bre, sram vas bilo, pravite od nas budale. Ovo je lakrdija od zadruge. Velicate blud i nemoral, a ne kaznjavate vredjanja dece ometene u razvoju. Zadrugu treba zatvoriti i ukinuti za sva vremena.

  • Lana

    9. jun 2019 | 09:29

    DNOO

  • Sonja i Teodora

    9. jun 2019 | 12:21

    Ko je bre Miki? Normalnom,kulturnom,svetu nije zanimljiv.Zašto ga vraćate 10 puta.Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA