≫ 

Stanija se rasplakala kada je videla slike svoje porodice, evo kako je reagovala kada su joj prikazali fotke i snimke Kristijana, Vladimira i Filipa (VIDEO)

Dobrojevićevu su preplavile emocije

  • 5

Zadrugari su i ovog vikenda imali priliku da gledaju uspomene iz svog života, a posebno emotivna bila je Stanija. Dobrojevićeva se rasplakala kada je videla fotografije svoje porodice, na kojoj su između ostalog bili njen pokojni otac Dragan, majka Stanija i brat Sani.

Stanija je lila suze i kada su prikazana samo njene fotografije. Dobrojevićeva je naglo promenila raspoloženje kada je videla svog bivšeg dečka Filipa Panajotovića.

- Je l' moguće? - rekla je Stanija kroz smeh.

Stanija Dobrojević, Zadruga Reakcija Stanije Dobrojević na zajedničku fotografiju nje i Filipa Panajotovića Printskrin: TV Pink

Stanija je zatim ponovo zaplakala kada su pušteni trenuci koji je imala Vladimirom Tomovićem, kao i sa Kristijanom Golubovićem.

Pogledjate snimak:

VIDEO: Zadruga Specijal: Svi raskidi Lune i Marka na jednom mestu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    9. jun 2019 | 18:56

    Stanija je institucija za sve ove klosarke ove sezone.Devojka je pre svwga kulturna ni pre 10 god a ni sada se nije izblamirala ni uprljala svoj obraz.Sa ponosom moze da gleda svoje snimke a hostapleri mogu samo da je mrze iz ljubomore.Stanija do pobede !

  • LA

    9. jun 2019 | 18:36

    Stanijina prica sa Sarenim me je podsetila na moj zivot. Mi smo nase prokockali, to smo kasno shvatili i zalimo celog zivota. Neka im neko kaze da je zivot samo jedan, sansu da budu zajedno imaju jos uvek neka je ne propuste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA