≫ 

"To je sve ljubav!" Nakon šamara koji je dobila od Mikija, Suzana skandaloznom izjavom opravdala njegovo ponašanje

- Ja pročitam kroz redove, pa opet prebacim i onda je on eksplodirao - rekla je Suzana

  • 42

Miki Đuričić diskvalifikovan je iz Zadruge zbog toga što je fizički nasrnuo na svoju partnerku Suzanu Perović kojoj je udario šamar, te zbog toga što je štakama tukao Nadeždu Biljić.

Nakon njegovog skandaloznog ponašanja Suzana je bila u suzama i poručila da za Đuričića više ne želi da čuje, međutim brzo je promenila ploču, te je u razgovoru sa zadrugarima - verovali ili ne - opravdala njegovo ponašanje!

- Juče je bio u pravu kad je rekao da ne razmišljam mozgom, a lepo sam mu rekla da dođe po mene i da me vodi kući! Ja ne znam šta su određene osobe pričale o meni, a neće da mi kaže, a on vidi da sam ja sa tim osobama i dalje okej. Ja pročitam kroz redove, pa opet prebacim i onda je on eksplodirao. Ali, u pravu je sto posto. Između ostalog, tri osobe koje su me najstrašnije ogovarale... Ja nikad neću pogledati te klipove. Rekao mi je da jednoj osobi nikada neće oprostiti - rekla je Suzana.

Suzana Perović Miki Đuričić Miki i Suzana, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Zlata? - prošaputao je Bora.

- Da - rekla je Suzana.

Perovićka je potom, u razgovoru sa Drvetom mudrosti, rekla da je "to sve ljubav", da je "čudna, bolesna, ali je ljubav".

Takođe, Suzana je tražila da razgovara sa Mikijem, a nakon konstatacije Drveta mudrosti kako mu se čini da ona opravdava nasilje, rekla je da ne opravdava, ali da se ona i Miki vole, te da želi da napusti Zadrugu i priča sa njim.

Suzana Perović Suzana Perović u razgovoru sa Drvetom mudrosti, Printskrin: Youtube

- Nisam sposobna da ispričam, samo mogu da ti kažem da zaista želim da mi izađete u susret, jer smatram da ništa loše nisam toliko napravila. Ne mogu da funkcionišem više. Želim da porazgovaram sa čovekom koji je sinoć izašao pre mene, a trebalo je zajedno! - rekla je Suzana.

- Šta se juče tokom dana dešavalo, pa si donela odluku da izađeš iz Zadruge? - pitalo ju je Drvo mudrosti.

Suzana Perović Suzana Perović u razgovoru sa Drvetom mudrosti, Printskrin: Youtube

- Dešavalo se to da jednostavno neke stvari se nisu poklopile, on je došao zbog mene. Definitivno mi je rekao da ako je naša ljubav toliko jaka, da ne bi ulazili u dalje sukobe sa ljudima koji su mene odgovarali, a on zna sve. Ja sam opet budala koja svima prašta, sa svima popijem kafu, jesam budala. Takva sam. Ja sam kreten, opraštam onima koji su me pljuvali, a njega je to strašno nerviralo. Rekao je da ako je toliko jako, da se odreknem svega, zbog ljubavi. Ja sam to uradila i videli ste da smo skinuli bubice i čekali smo da nas pozovete. To se nije desilo i to je to. Moja ljubav prema tom čoveku ne vredi 50.000 evra, vredi mnogo više i ja sam spremna da snosim posledice, ovog trenutka - odgovorila je Perovićka.

Suzana Perović Suzana Perović u razgovoru sa Drvetom mudrosti, Printskrin: Youtube

- Da li si šamar zaboravila? - pitalo je Drvo ponovo.

- Osobama koje su me ogovarale, to govori o njima, neka im Bog sudi. Ja sam zatvorena osoba, neke stvari koje bih mu rekla, ne mogu ovde. To ću da uradim kad izađem odavde, to je samo moje i njegovo. Ali, stiglo je do šamara, stiglo je. Ja takvu ljubav ne mogu da bacim tek tako. Ja sa njim moram da popričam i da razgovaram, a želim da verujem da je to čovek mog života. Raspravljali smo se i svađa je deo ljubavi, šta, drugi se ne svađaju? Ma nemoj, molim te. I te kako se svađaju! - rekla je pevačica.

Kako je Suzana opravdala Mikijevo skandalozno ponašanje pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Miki izbačen iz Zadruge jer je pljuvao i udarao žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smiljka

    12. jun 2019 | 15:54

    Ko curka na vasaru ....

  • Dixi

    12. jun 2019 | 16:07

    Ona fa ima mozga ne bi ni bila sa njim tako da me ne iznenadjuje ni ona.A gde je bilo obezbedjenje kad je razjareni bik poceo da urla .Da su na vreme reagovali ovo se ne bi desilo.On je za ludaru a ne za zatvor.

  • Sara

    12. jun 2019 | 16:53

    Meni je zao njene porodice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA