≫ 

Prve slike Mikija Đuričića nakon diskvalifikacije: Ovako ga je policija dovela na saslušanje (FOTO)

Miki Đuričić saslušan je u poslepodnevnim časovima u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi

  • 49
Miki djuricic vma Miki Đuričić/ Foto: A. Nalbantjan

Nakon što je diskvalifikovan iz Zadruge 2 zbog fizičkog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić, Miki Đuričić priveden je na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi.

Miki je u ustanovu došao u policijskom automobilu nakon što je priveden u Šimanovcima posle momentalne diskvalifikacije iz rijalitija, u sredu u poslepodnevnim časovima.

U automobilu je obavio jedan telefonski razgovor pre nego što je saslušan u policiji, a takođe je izjavu policiji dala i Nadežda kojoj je naneo telesne povrede.

Miki Djuricic Miki Đuričić doveden na saslušanje/ Foto: Telegraf

Produkcija televizije Pink oštro je osudila bilo kakav vid nasilja nad ženama, te najavila podnošenje tužbe protiv Đuričića.

-  U sredu 12. juna u ranim jutarnjim satima, jedan od učesnika rijalitija Zadruga, koji se emituje na Televiziji Pink, fizički je nasrnuo na dve učesnice. Nedavno vraćeni takmičar Miroslav Miki Đuričić prvo je ošamario Suzanu Perović, sa kojom je u emotivnu vezu stupio tokom trajanja rijaliti programa, a potom štakama udario Nadeždu Biljić. Mikiju je odmah produkcija izrekla najdrastičniju kaznenu meru, prema propozicijama takmičenja, te je on isto veče diskvalifikovan. Na osnovu ugovora koji je takmičar potpisao sa RTV Pink, uslediće i tužba protiv njega, a ovim putem apelujemo i na nadležne organe - policiju, sudove i tužilaštvo da postupe u skladu sa zakonom i osude nasilnika - piše u saopštenju.

Miki Djuricic Miki Đuričić doveden na saslušanje/ Foto: Telegraf

VIDEO: Miki prvo divljački ošamario Suzanu, a potom pljuvao Nadeždu i udarao je štakom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pelikan

    13. jun 2019 | 09:41

    Poverovao bih ja u ovo da su reagovali na Miljanine pretnje upućene Zoli. Zola je jadan tada zvao i ambasadu kao i policiju, ali niko od njih nije reagovao na njegov vapaj. Isto tako bih voleo da verujem u ovo hapšenje Mikija da su posle Miljaninog udaranja Zole pesnicom diskvalifikovali je. Da vidimo da li će Miljana ući u Zadrugu 3 pošto je najavljivala pre neki dan. Ovde se ne radi o zaštiti žena već se radi o čistom marketingu ovog projekta. Kako god bilo red bi bio isto tako da su izbacili Lunu i Marka zbog ismevanja osobe sa invaliditetom. Imao bi još da nabrajam šta su propuštali, ali me mrzi. Dovoljna su ova 3 slučaja!

  • LEO

    12. jun 2019 | 22:15

    Miki = krapinski covek I obrnuto.

  • sta se cudite

    13. jun 2019 | 08:40

    Dokle god produkcija tolerise Miljani, Aleksandri udarce desavace se ovakva nasilja. Klip gde Tomovic udara Aleksandru je Gle cuda pusten iz ugla gde se udarac i ne vidi... a sad moralisu ovi iz produkcije! Znaci kad im odgovara onda montiraju!!!! Sve je u zadruzi namesteno pocev od Suboticke od koje hoce da naprave Kiju 2, Milan Milosevic joj prenosi sta luna komentarise. Portali su puni kritika na pristrasnost Milana Milosevica prema Suboticki ali produkcija cuti!!!! Miljanu nisu izbacili kad Zolu nabola pesnicom i pretila najstrasnije pa smo docekali da sutradan mikrofonom isece po licu!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA