≫ 

"Ja sam kriva! Ubila sam sve! Treba da crknem!" Suzana ne prestaje da plače zbog Mikija (VIDEO)

- Ne smem ni da pomislim na moju porodicu - plakala je Suzana

  • 18

Suzana Perović ne prestaje da plače otkako je Miki Đuričić diskvalifikovan iz Zadruge zbog fizičkog nasilja nad njom i Nadeždom Biljić, a nedavno je saznala i da je zbog toga priveden.

Suzana se u suzama požalila Marku petruševiću Petrućiju kako nije smela sebi da dozvoli da se toliko prepusti emocijama i dozvoli sebi ovakvu situaciju, nakon što joj je on rekao da je "Miki poludeo i da treba da se leči" te da ga nije prepoznao gledajući snimak.

- Ne mogu više, kunem ti se. Sve mi je teže i teže. Samo se pitam zašto, zašto, zašto. Zašto je to uradio? Zašto je sve uništio? Zašto? - jecala je Suzana.

- Ne smem ni da pomislim na moju porodicu - plakala je Petrućiju, koji ju je tešio da će se čuti sa njima i da je sve u redu.

Suzana Perović, Petrući Suzana plače i kuka Mići, Dorotei i Petrućiju/ Printskrin: TV Pink

- Ja sam za sve kriva! Ja! Nema ko drugi! Za sve! Ja ne treba da živim uopšte, ja sam za sve kriva! Kriva sam što sam ušla ovde... Nisam smela sebi da dozvolim neke stvari, nisam smela - jecala je Suzana.

Kasnije je došao i Lepi Mića, koji ju je tešio i rekao joj da nije kriva ni za šta, kao i da ne sme da se izoluje od drugih i da bude sama u sobi po ceo dan.

- Jesam, kriva sam! Ubila sam sve! Tu mi je i mesto, da samujem! Da crknem! - vikala je i plakala.

Pogledajte snimak:

Podsetimo, Mikiju je pretilo 5 godina zatvora zbog fizičkog nasilja nad Suzanom i Nadeždom, ali je uspeo da se nagodi sa sudom, te mu je određena jedna godina kućnog zatvora i zabrana prilaska žrtvama.

VIDEO: Miki izbačen iz Zadruge jer je pljuvao i udarao žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maria

    14. jun 2019 | 17:25

    Nažalost, žrtve nasilja sebe krive za isto to nasilje. Gledamo jednu prelepu zenu koja je unistila svoj zivot, svoju porodicu i slomila se pred svima nama.Neki ce je osuditi neki saosecati sa njom...uglavnom, ovo je tako tuzno i porazavajuce za svaku osobu koja dozvoli to sebi.

  • Ivi

    14. jun 2019 | 19:57

    Ovakve zene uvek nalaze isti tip muskaraca ,prosto ih ovakvi grubijani pale .

  • Igor

    14. jun 2019 | 18:58

    Srozala si se sa Mikijem da nema gde dalje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA