Suzana opet šalje užasnu poruku: Nisam žrtva nasilja, Miki mene nije maltretirao!

Suzana i dalje želi da dobije odgovor od Mikija na pitanje zašto ju je udario

  • 34

Suzana Perović ne prestaje da ponižava i sebe i sve žene koje su doživele fizičko nasilje od strane muškaraca, pa je sinoć izjavila kako ona smatra da nije žrtva nasilja.

- Još sam pod stresom. Novinari su me pitali sinoć i to sam rekla, mislim da sam ispričala onoliko koliko sam mogla. Nemam snage da pričam o tome. Ja pokušavam da se vratim u normalu. Njemu se desilo to što se desilo, ovde je bio kratko, bilo mu je jako teško da funkcioniše. Ja znam kako se osećam i koliko mi je teško i da moram da se vratim zbog svoje porodice. Njemu su stalno slali klipove gde sam ja bila i gde su ljudi ovde pričali sve i svašta o meni. Za svađu je potrebno dvoje. Bilo mi je drago kada sam ga videla. Bio je napet, bio je nervozan- rekla je Suzana u emisiji.

Suzana Perović Suzana Perović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Bilo je tu gluposti koje sam ja izgovorila, isto i on. Ja isto čekam od njega odgovor. Ja ću ga dobiti. Ja nisam žrtva nasilja! On mene nije maltretirao, meni se desilo to što se desilo. Ovo što je on uradio je najstrašnije nešto što može da uradi jedan muškarac ženi koju voli. Stresno je za mene i dalje mi je košmar u glavi, jer sam najmanje to očekivala da će da mi se desi - nastavila je.

- Ja sam u šoku! Imam pravo da dobijem odgovor. Sa moje strane je bilo iskreno i imam pravo da dobijem odgovor. Ja sam se potpuno posvetila njemu, ako je moja porodica pod stresom, imam pravo da dobijem odgovor zašto se to desilo! - poručila je Suzana.

Ovako je Miki udario Suzanu, a onda tukao Nadeždu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    18. jun 2019 | 17:38

    Pa sta da kaze Bane ,njega je ona Zerina tukla ko vola u kupusu,pa Miljana onog jadnog Zolu ono je pravo zlostavljanje,samo kada zene zlostavljaju o tome se ne prica .

  • Ilova RS

    18. jun 2019 | 21:03

    Pa kako se onda zove ono što je Miki uradio ako nije nasilje? Da nije možda ljubav?

  • Krlja

    18. jun 2019 | 18:57

    Matori propalitet...sta sve nece raditi radi novca....plasi se da je ne izbace sad na kraju kao i zolu kad su izbacili miljanu...😜😜😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA