≫ 

"Njemu je vreme da se ženi!" Luna otkrila da li bi se udala za Marka! (VIDEO)

- Ja imam 23 godine, mene čeka napolju svašta nešto. Tek kada izađemo ćemo znati - rekla je Luna

  • 40

Luna Đogani je u razgovoru sa Drvetom mudrosti otkrila da li bi se udala za svog dečka Marka Miljkovića, s obzirom da je pričala o tome kakvu svadbu želi, a jednom ga je i kroz šalu pitala da je zaprosi.

- Ako je igra, ako je šala, bih. Ako je stvarno ne. Prvo, on to ne bi uradio. Ja imam 23 godine, mene čeka napolju svašta nešto. Tek kada izađemo ćemo znati. Ja još njisam spremna na taj korak. Nisam ja spremna na to, niti bi on to uradio. Njemu je vreme da se ženi, meni nije. Za četiri godine mogu i da se udam i da se razvedem, svašta može da se desi. Ne osećam se da sam još spremna za te korake - rekla je Luna i dodala:

Luna Luna, Printskrin: TV Pink

- Mene čeka napolju karijera, moja porodica. Prvo da ja samu sebe formulišem kao osobu, da sebe stavim na mesto, a onda polako sve ide svojim tokom. Trenutno se ne bih udala za Marka. Nisam ja još sigurna da ćemo Marko i ja opstati zajedno, ali radim na tome da opstanemo. Ta njegova hladnokrvnost kada smo u svađi me nervira. Kao da nema kontrolu. I ta zajednička osobina, što volimo da kontriramo jedno drugom.

Marko Miljković Marko, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- On je na početku bio jako hladan generalno za sve. Sada priča o svojim emocija i sve što ja želim da čujem. Tu sam uspela da ga otvorim. Prepustio mi se, ali i dalje je ostalo to, kada se svađamo, ume da mi kaže toliko strašnih reči, ne može da me to tek tako prođe. Tu kreću pitanja, sumnje. Onda se ja pitam šta misle moji roditelji, nije im sigurno svejedno da gledaju kako me muškarac vređa. Oboje smo pri vrhu, pucamo, mnogo sam postala emotivna, nervira me sve živo. Pucam po šavovima i on isto - poverila se Đoganijeva.

Šta je Luna rekla o tome da li bi se udala za Marka poslušajte na snimku ispod teksta od trećeg minuta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    18. jun 2019 | 19:14

    Udala bi se ti davno jos u zadruzi 1 ali si bila sutnuta...kao i sad sto ces biti...samo da se doticni dokopa skode 😜😜😜

  • Ugo

    18. jun 2019 | 19:25

    Ako je sad ne udaju, nikad nece! Sad ce mamica da salje prstenje ponovo, pa da vidimo.

  • Др

    18. jun 2019 | 21:14

    Удала би се ти за првог који би те запросио, али изгледа да такве будале још нема на видику!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA