"Ja primam šipke u glavu zato što ona laže!" Procurila prepiska koja otkriva mnogo o Aleksandri

- I te kako je znala i ko je i šta je i sa kime je, dosta laži - napisao je Srboljub, misleći na Aleksandra Čabarkapu

  • 17

Srboljub Subotić pretučen je 20. maja ove godine, a nakon žestokih batina završio je u Urgentnom centru na previjanju glave.

Kako nam je tada rekao u ekskluzivnoj video-izjavi, Srboljub je rekao da je video čoveka koji ga je napao, te da bi mogao da ga prepozna.

- Vozio sam bicikl u Kaluđerici i neko me je pratio verovatno, i napravio sačekušu. Napao me je čovek šipkom od 60 santimetara, debljine 2 santimetra. Sreća je to što sam ja čoveka video ispred sebe sa šipkom, kako stoji, i bio sam spreman da reagujem. Bacio sam bicikl, skočio sa njega i krenuo da bežim unazad. Udario me je verovatno otpozadi u glavi, da li šipkom ili čime već - kaže Srboljub za Telegraf.

- Uglavnom, nađena je šipka. Ja sam mu to oteo iz ruku. Uspeo sam da se odbranim koliko sam se odbranio, bacio sam ga na zemlju... Video sam ko je, mogao bih da ga prepoznam - rekao nam je tada Subotić.

Sada je u javnost procurila Srboljubova prepiska, u kojoj ističe da je batine dobio zbog ćerke njegovog brata Karađorđa, Aleksandre Subotić.

- I te kako je znala i ko je i šta je i sa kime je, dosta laži - napisao je.

- Ne moraš se uopšte baviti sa Aleks! Da li je ona znala ili nije to samo ona zna, a nije na tebi da to tumačiš! - napisala mu je žena koja podržava Aleksandru.

- A na meni je da primam šipke u glavu zato što ona laže to je okej - odgovorio je.

Srboljub Subotić prepiska

Printskrin: Facebook

VIDEO:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    19. jun 2019 | 10:45

    Ti si bre bolestan!!!Video si ti debljinu sipke i duzinu i ko je to uradio!Lupetas gluposti Srboljube,sedi jefan i ne blamiraj se vise jer cim ti nesto ne odg.ti pljujes po Aleksandrii...fuj to je tvoja krv.

  • MickeyM.

    19. jun 2019 | 11:46

    Neka kaze netko ovoj matoroj niskoristi da je nebitan i da ga nitko nece pozvati u Zadrugu.Hvala i prijatno.

  • Lenny

    19. jun 2019 | 11:42

    Bolesnik,ljubomoran na rodjenog brata sto je bio u zadruzi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA