≫ 

Stanija i Marko se žestoko posvađali, a onda su se osamili i pao je sočan poljubac (VIDEO)

- Povređuje me to što pričaš, ja nisam robot! Nikad ne kažeš lepe stvari koje uradim za tebe, nikad - rekao joj je Marko Marković.

  • 3

Stanija Dobrojević i Marko Marković imali su nesuglasice koje su razrešili u Rajskom vrtu. Tamo se su i žestoko posvađali.

- Mi smo u paru dok se grlimo, mazimo i ljubimo. Jedino od obaveza što imamo je podela budžeta i hrana, to je sve! I on se tu ne ponaša kao muškarac. Ja sve tolerišem i gutam i šuškam ako može da se ne čuje. To sve izgleda bajno i sjajno, a ja sve to peglam. Kad je stiglo pismo da se ide u Amiži, nije se udostojio ni da baci pogled i da pita da li hoćemo ili nećemo. Naravno da nemam ništa protiv da on ode, ali ono što sam očekivala je da baci pogled samo - rekla je Stanija.

- Povređuje me to što pričaš, ja nisam robot! Nikad ne kažeš lepe stvari koje uradim za tebe, nikad - rekao joj je Marko Marković.

- Svi ostali muškarci ovde idu za svojim devojkama, a ja ovde sve radim sama! Ti si i prošli put bio ispred prodavnice i iskulirao si! Ostalo je još malo do kraja, videćemo šta ćemo u realnom svetu! Kako ćemo da funkcionišemo, da li si ti realan?! - rekla je Stanija.

Pogledajte snimak:

Nakon rasprave, Stanija i Marko su pomirili, a na kraju je pao i sočan poljubac.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Stanija i Marko se dohvatili u dnevnoj sobi pred svima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinke

    25. jun 2019 | 10:20

    Svidja mi se kod Stanije to sto je negovana. Nikada ne izgleda strokavo i zapusteno. Koza joj je kao barsun. I kosa uvek lepa. Ne sminka se napadno. Nije da bih je bas zenio, ali mogli bi smo neki stiskavac napraviti. 😋Uglavnom, hot je. 😀

  • M.

    25. jun 2019 | 08:47

    Pa nije ti on pas pa da trčka samo za tobom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA