≫ 

"Trebalo je da se ponašam kao i onaj balavander!" Marku pukao film, spomenuo Slobu, Luna ga branila

- Video sam, baš si izašla neoštećena! Ja sam se lično potrudio da me Maja mrzi, ona me pljuje i dan danas! Sad neka rade šta hoće, upravo je priznala i rekla da je ravnodušna - rekao joj je Marko

  • 39

Luna Đogani opet je plakala nakon svađe sa Markom Miljkovićem, koji je sinoć, posle svega, rekao da smatra da je blogerka glumica i folirant.

Ona je negirala njegovu priču rekavši da on nju kulira, a potom je Marko iskreno rekao šta misli i oseća - da je trebalo da postupi kao "onaj balavander", te da pusti da se sukobljava i svađa sa drugim ljudima.

- Trebalo je da ih pustim da se svađaju i da ja ispadnem šmeker, a ne ženomrzac, jer sam se trudio da nju sačuvam. Trebao sam da se povučem kao ovaj njen balavander - rekao je Marko.

- Taj balavander me štitio kao princezu, nije smeo niko da mi pisne! Ti njega vređaš, a isti si kao on! - jadala se Luna, braneći Slobu Radanovića.

- Video sam, baš si izašla neoštećena! Ja sam se lično potrudio da me Maja mrzi, ona me pljuje i dan danas! Sad neka rade šta hoće, upravo je priznala i rekla da je ravnodušna - rekao je Marko.

Nakon nekog vremena Đoganijeva je prišla Miljkoviću, ali on nije bio raspoložen za nju i priču sa njom.

Luna Đogani Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Neću Luna da pričam sa tobom, nisam spreman, iznervirala si me, izneverila si me. Ostavi me! Ostavi me sad na miru! Pričaćemo drugi dan, Luna. Ne želim da te gledam u oči zato što si me varala, svojim ponašanjem. Luna, moraš da me bediš u neke stvari, da bih ti verovao - jasno joj je poručio Marko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    30. jun 2019 | 12:11

    Ona je primer kako devojka ne treba da se ponasa, zasto je svi ostavljaju neka se zapita, dno dna, umisljena I bezobrazna, a glupa do bola, sramota ako pobedi

  • Samo još nešto da napišemo

    30. jun 2019 | 12:05

    Da li se mi dobro sećamo da je Bobica u Z1 Luno nazvao "nakazom". Tako Luna bolje ti je da ćutiš ako si već neke stvari zaboravila.

  • Tz

    30. jun 2019 | 12:19

    Nije ga preboljela. Jadnica, niko je neće i ne poštuje. Zašto i bi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA