• 26

Oni ulaze u Zadrugu 3: Političari, fudbaler, glumac, a ova folkerka će biti glavna zvezda!

Treća sezona Zadruge iznenadiće gledaoce već na samom početku, bar po odabiru takmičara

  • 26

Zadruge 3 počinje sa emitovanjem 6. septembra, a u novoj sezoni gledaoci će imati prilike da vide brojne poznate face iz različitih branši.

Pevačica Tanja Savić prihvatila je primamljivu ponudu Željka Mitrovića te će se tako naći u Zadruzi 3, a osim dobrog honorara nije imala neke specijalne uslove.

Tanja Savić

Tanja Savić, Foto: ATA Images

- Tanja je rešila da se vrati na domaću scenu. Nedavno je objavila singl  i želja joj je da povrati nekadašnju popularnost. Veruje da će joj učešće u Zadruzi u tome pomoći. Razgovarala je sa mužem Dušanom, koji joj je dao punu podršku i koji će se, dok ona bude ispred kamera, brinuti o njihovim sinovima Đorđu i Maksimu - priča izvor.

Pored Tanje i političar Nenad Čanak će biti jedan od učesnika, a ono što će mnoge iznenaditi to je sigurno učesšće jednog popularnog glumca.

Nenad Canak 01

Nenad Čanak, Foto: Milena Đorđević

- Jedan baš popularan glumac pre nekoliko dana je potpisao ugovor, tako da još ne smem da otkrivam o kome se radi. Mogu samo da kažem da ga gledamo u top serijama i da će gledaoci biti oduševljeni. U treću sezonu ulaze još dva aktuelna političara, voditeljka nacionalne televizije, bivši fudbaler i nekoliko starleta - ističe sagovornik.

VIDEO: Nervozna Kija Kockar samouverena: Ne vidim ko bi mogao da nadmaši mene iz Zadruge

(Telegraf.rs/Informer)

Komentari

  • Dex

    Da je pravde i zakona u ovoj zemlji ovo treba zabraniti,ali lova busi gde burgija nece ,žalosno.

  • Baba Vanga Junior

    Zadruga 3, Subotići VS Čabarkapa, a možda uspeju da izvuku Kristijana sa nanogicom, pa bude: Subotić VS Čabarkapa VS Golubović. I svi ostali padaju u dubok zaborav. Ultimat Fight. Evo kad vam ja kažem.

  • Tajni gent

    Neka uvede svoju decu !

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima