"To je njegova sramota, a ne moja!" Suzana ispričala šta je shvatila nakon Mikijevog šamara! (VIDEO)

- Za mene je najtužniji i najružniji trenutak bio onaj koji se desio 11. juna, kada je ta osoba koja je napravila od mene mit božanstvene žene i boginje, tim jednim udarcem srušila sve - rekla je Suzana

  • 10

Suzana Perović prisetila se lepih, ali i ružnih trenutaka koje je imala u Zadruzi, a nešto što je svakako obeležilo njen boravak u rijalitiju je incident sa Mikijem Đuričlićem.

Suzana je priznala da joj je jedan od najlepših trenutaka bio taj kada je priznala da je zaljubljena u Đuričića, a najružniji svakako kada je on fizički nasrnuo na nju.

Ona je prvo otvoreno govorila o srećnim trenucima, a potom i o onim tužnim.

- Kada sam videla svoju majku, kada sam pričala sa sinom i kada sam otključala svoje emocije i priznala da sam se zaljubila - prisetila se Perovićeva lepih trenutaka.

Suzana Perović Suzana, Printskrin: TV Pink

- Za mene je najtužniji i najružniji trenutak bio onaj koji se desio 11. juna, kada je ta osoba koja je napravila od mene mit božanstvene žene i boginje, tim jednim udarcem srušila sve. Javno me osramotila i potpuno sam potonula. Međutim, shvatila sam da sam jaka žena i da ta javna sramota nije moja, već osobe koja je to uradila - rekla je Suzana.

Kako je sve to izgledalo pogelajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Miki izbačen iz Zadruge jer je pljuvao i udarao žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza Kg

    2. jul 2019 | 13:19

    On je za svoju sramotu i manijakalno ponašanje kažnjen...ali tebe bi trebalo da je sramota zbog veze u rijalitiju, zbog seksa pred kamerama, zbog zaklinjanja u decu da posle svadja nećeš da mu prilaziš, što si obrukala svoju decu...o tvojoj jezičini neću ni da govorim, o higijeni posebno...

  • Lale

    2. jul 2019 | 13:12

    Ko o cemu,ona o postenju?! Rece Suzana...Dok ste uzivali u carima wc-a bio je najbolji covek na svetu??? Bruko i sramoto zenskog roda,obrukala si svoje najmilije...

  • Nena

    2. jul 2019 | 13:15

    Tvoja je sramota sto si lagala sve vreme, sto si spletkarila, sto si se sexala pred kamerama a imas decu, a sramota Srbije je sto si ti, takav olos, ostala do finala.Nego sve mislim da su i tebi obecali skodu, da malo operes tvoj blam kod porodice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA