≫ 

Posle Nore, još dva učesnika izbačena iz Zadruge, Stanija plakala kao kiša! (VIDEO)

Nakon Eleonore i ova dva takmičara su napustila Zadrugu samo tri dana pred veliko finale

  • 2

Prošle noći pored Eleonore Miljković koja je prva izbačena, Zadrugu su napustili i Marijana Zonjić i Toma Panić, pred veliko finakle koje će biti održano 6. juna.

Toma se osvrnuo na svoj odnos sa Nadeždom Biljić, za koju mnogi smatraju da je zaljubljena u njega, dok ga je ona optužila da ju je iskoristio budući da su imali intimne odnose, a da Toma nije želeo vezu sa njom nakon toga.

- To što se desilo sa Nadeždom, ona i sama priča neke stvari koje priča. Sa druge strane, ja kad kažem da smo imali samo to, onda dođemo na to da ona govori: "Zna da će neko da ga osudi ako prizna da je sa mnom". Napravila se ta fama, okej, ništa sporno, šta da radim. To je prošlost - rekao je Panić.

Toma Panić Toma, Printskrin: TV Pink

Marijana se u studiju rasplakala, budući da joj je teško pao rastanak od Stanije, koja joj je u Zadruzi bila najbolja drugarica i koja takođe nije zadržala suze kad je čula da je Marijana izbačena. Zonjićeva je zatim javno priznala da je ljubomorna na Stanijinog dečka Marka Markovića jer smatra da ih je razdvojio.

Marijana Marijana, Printskrin: TV Pink

- I te kako nas je razdvojio. Što se mene tiče on je dvojka. Ja ću pobediti u duelu. Ja verujem u nas dve - izjavila je Marijana.

Pogledajte kako se Marijana oprostila sa cimerima nakon što joj je saopšteno da napušta Zadrugu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA