Ista sudbina kao u Zadruzi 1: Bora izbačen, razočaran šokirao sve priznanjem u studiju! (VIDEO)

Bora Santana bio je 18. superfinalista, a sada ih je u Beloj kući ostalo još 17

  • 17
Bora Santana Printskrin: TV Pink

U Zadruzi 2 ostalo je ovog trenutka još 17 superfinalista, budući da je Bora Santana novi zadrugar koji nije stigao do samog finala od kojeg nas deli samo 24 časa.

Bora je večeras ispao odlukom gledalaca, sa najmanjim brojem glasova, a nakon što je saznao da nije stigao do finala, bio je primetno razočaran.

- U šoku sam, nisam očekivao da ću ispasti. Isto kao prošle godine, isto sam ispao 18. U neku ruku sam razočaran zbog toga, mislio sam da ću ostati do kraja. Ali dobro, gledaoci su tako odlučili i to je to - rekao je Bora pri dolasku u studio.

Bora, Nadežda Bora Santana i Nadežda Biljić/ Printskrin: TV Pink

- Svi koji su dolazili i koji su se vraćali, mislim da to nije realno... Nemam šta više ni da pokažem gledaocima, mislim da su oni to i primetili - prokomentarisao je Bora.

- Nisam probudio u narodu neku emociju da bi oni mene ostavili. Tri puta sam morao da se pokažem jače i bolje da bih malo nešto izazvao kod nekoga... - rekao je.

Bora Santana Bora dolazi u studio/ Printskrin: TV Pink

- Možda mi je sad i najviše krivo što nisam ispao pre mesec dana. Ima ih bar 10 koji je trebalo da ispadnu pre mene - rekao je Bora vidno razočaran.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojkan

    6. jul 2019 | 09:20

    Bora ne treba da ulazi u Zadrugu 3 bez harmonike. Samo sa harmonikom ima šanse za viši plasman.

  • Maki

    6. jul 2019 | 06:51

    Tako je boro sve je ovo jedna velika nameštaljka

  • Cica S

    6. jul 2019 | 08:14

    Bora je zasluziobolji plasman, bar u prvih pet.Soumen je, duhovit,zanimljiv, aktivaan ,veseljak, dao je doprinos sa radio Amnezijom..A sta su to drugi vise pokazali ? Samo sigurni su do kraja skandali i rijaliti veze, svadje..Bora nije to imam,vec nesto drugo sto cini jedan zabavni program, ali nazalost to se ne racuna izgleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA