≫ 

"Plakala sam, srušio je sve zajedničke snove": Suzana progovorila o sceni kada ju je Miki ošamario

- U životu mi se to nije desilo, nisam ni slutila da tako nešto može da mi se desi, pogotovo ne od čoveka koji je od mene napravio boginju - rekla je pevačica

  • 6
Suzana Perović, Miki Đuričić Printskrin: TV Pink/A. Nalbantjan

Suzana Perović gostovala je u emisiji "Magazin In", gde je pričala o incidentu u Zadruzi, kada ju je Miki Đuričić ošamario. Pevačica je rekla da nije verovala da će se to desiti.

- Plakala sam zato što me je povredio sam taj čin. U životu mi se to nije desilo, nisam ni slutila da tako nešto može da mi se desi, pogotovo ne od čoveka koji je od mene napravio boginju, od čoveka koji mi je zvezde sa neba skidao... Na kraju je pustio da mi sa neba padne na glavu, da me potpuno potopi. Plakala sam jer je srušio sve zajedničke snove. Plakala sam jer sam shvatila da je to kraj - oprostiću to kao čovek, ali to više nikada ne može da bude kao što je bilo niti će biti.

- Desilo mi se posle toliko godina nešto najlepše, to je je ljubav, a posle toga mi se dešava nešto najgore, to je horor. Emocije su mi se pomešale, ja sam i dan danas u nekoj konfuziji - ispričala je Suzana, koja se i danas pita šta se to Mikiju desilo, da se odlučio na takav monstruozan korak. Ako je neko otišao, pa se u onakvom stanju vratio zbog mene, došao zbog mene, da li je moguće da se desilo nešto, da je kvrcnulo nešto u njegovoj glavi, da je on ženu svog života pored koje je on planirao da ostari... Tako nešto da joj uradi. I, kako da ne plačem?! - rekla je Suzana.

Suzana Perović Suzana Perović/ Printskrin: Youtube

Sanja Marinković pitala je Suzanu šta je to zavolela kod Mikija.

- Mi smo dosta slični, imamo karakterne osobine neke slične. Verovala sam mu, prijao mi je... Toliko je pažljiv, toliko je nežan, sve naj, naj, naj... Imali smo mnogo zajedničkih tema, mnogo zajedničkih priča i kad shvatiš da si našao nekog ko je u 95 odsto stvari isti kao ti, i sve ti se u trenutku sruši, pa kako da ne plačeš, Sanja?! - rekla je Suzana.

VIDEO: Miki izbačen iz Zadruge jer je pljuvao i udarao žene:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ortodox RS

    6. jul 2019 | 18:53

    Citam ovaj hoce u Kanadu.Nema tamo mesta za neradnike i da lezis i valjas gluposti i pri tom te gleda ovaj nas zaludjeni narid i jos za sve to budes placen.To ima samo u Srbiji.

  • Ljuba

    6. jul 2019 | 19:30

    Ovi u parove se tucu nema kaznjavanja.

  • Ciganin 1976

    6. jul 2019 | 23:40

    Ono kada ti je obraz KAO DJON A MOZAK KLIKER model PORCULANAC !!! 👎👎👎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA