≫ 

Luna umalo zaplakala u finalu Zadruge 2, a Sloba objavio golišavu sliku sa novom devojkom (FOTO)

Radanović je iznenadio sve objavama sa novom devojkom, a sada je otišao i korak dalje

  • 29
Pinkove zvezde, Slobodan Sloba Radanović Sloba Radanović/ Foto: Nikola Tomić

Dok se njegova bivša devojka Luna Đogani trenutno u superfinalu Zadruge 2 bori za pobedu, zajedno sa još 11 takmičara, Slobodan Radanović odlučio je da na drugačiji način skrene pažnju na sebe, i to onako kako to do sada nije radio.

Pevač je mnoge iznenadio prvo objavom na Instagram storiju na kojoj ljubi svoju novu devojku, a sada je sve šokirala njegova nova fotografija.

Njih dvoje su na objavljenoj slici zagrljeni u kupatilu, s tim što Sloba na sebi nema ni majicu, a njegova nova devojka ogrnuta je peškirom, te su pretpostavke da je slika nastala posle tuširanja.

Sliku je objavio u crno-belom izdanju i ovom je objavom izazvao burne reakcije.

Slobodan Radanović, Sloba Radanović Sloba Radanović sa novom devojkom golišav u kupatilu/ Foto: Instagram/slobaradanovic

Podsetimo, Luna je među superfinalistima u završnici Zadruge 2, a tokom večeri je umalo zaplakala navodeći kako je i iz ove Zadruge izašla kao gubitnik - zbog kraha u ljubavi.

VIDEO: Sloba stigao na finale Zadruge: Neću se pozdraviti sa Luninim roditeljima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Popaj

    6. jul 2019 | 22:23

    Znači za par dana ćemo videti i lice. Neka je sa srećom. Sloba nije loš momak, samo je bio sa pogrešnim ženama i to ga je koštalo.

  • Danci

    7. jul 2019 | 08:04

    Ispada ovaj Sloba veoma pametan ili ga neko odlicno savjetuje. Luna ga u poslednje vrijeme mnogo spominje,naravno ocekuje pitanja i smaranje opet sa njom. Kako bi to sve presjekao u startu objavi sliku sa djevojkom. Pametno!

  • Jana

    7. jul 2019 | 00:48

    Kralj haha zapalio je instagram sat vremena 30.000lajkova.... obesmislio finale zadruge

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA