≫ 

"Ko je to? Je l' to on bio?" Luna prebledela kad je videla Slobu na bini, šok nije mogla da sakrije!

Sloba je otpevao svoju pesmu "Kocka", a Luna...nije znala šta ju je snašlo

  • 22

Slobodan Radanović je u finalnoj večeri Zadruge 2 zapevao svoju pesmu "Kocka", a Luna Đogani promenila je sve boje kada ga je ugledala na bini!

Kako smo već pisali, Sloba se nije pozdravio sa Luninim roditeljima - Gagijem i Anabelom, a nakon što se popeo na binu, bilo je očigledno da Luni nije bilos vejedno.

U jednom momentu se ironično nasmejala, umalo zaplakala, a potom dramatično ustala i otišla do Aleksandre Subotić i razgovarala sa njom, sve do kraja pesme.

Luna Đogani Luna Đogani gleda Slobu/ Printskrin: TV Pink

- Je l' to bio Sloba? Ne znam, nisam ga videla. Videla sam samo crnu košulju, pretpostavila sam da je on... Uostalom, ne zanima me! - ironična je bila Luna, ponvljajući kako "nije videla" svog bivšeg dečka, te da je "ne zanima".

Luninu reakciju pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aas

    7. jul 2019 | 00:58

    Kaze Luna Aleksandri da joj se divi kako je hrabro podnela da gleda Davida i Anu jer bi ona poludela da gleda svog muskarca sa drugom zenom dakle definitivno joj je mozak kao dijabola, obraz djon, devojka van vinkla definitivno. Dace joj Mitrovici pobedu iz sazaljenja.

  • Može biti samo je*an

    6. jul 2019 | 23:58

    Čim se pojavio na bini, Ljuljeta je rekla - "Evo ga Slobo, pa ga je komentarisala sa Aleksandrom"... A kada je Ognjen pitao za Slobu, dotična kaže - "Ko je to bio, ne vidim dobro..!!" "A, da, Slobo" Bože, slaže i pre nego što progovori... Nego, da li će iz Zadruge poneti i onu "stolicu" za "centriranje"... Može da je pokloni sestricama... Ne zna Ljuljeta šta je nemoral i blamiranje... Samo centriranje....

  • Bingo

    7. jul 2019 | 00:01

    Evo je pije pivo i baljezga. Jos malo pa ce da se urolja, e a onda tek krece patetika,samosazaljenje i ludilo. Ponekad mi i bude zao koliko je jadna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA