≫ 

Stanija progovorila o planovima sa Markom i tome da li želi da se ostvari u ulozi majke! (VIDEO)

- Vreme mi je. Tetke u familiji mi kažu: "Stanija, zadnji ti je voz" - rekla je Stanija

  • 13

Nakon deset meseci turbulentnih dešavanja u Šimanovcima, prošle noći završena je druga sezona Zadruge. Stanija Dobrojević zauzela je treće mesto, a u studiju su je sačekali majka, brat, najbolja drugarica i njen dečko iz rijalitija Marko Marković.

Stanija i Marko su se sve vreme grlili i ljubili, a onda su otkrili kakve planove imaju za budućnost. Kako je Stanija priznala da bi u skorije vreme volela da se ostvari u ulozi majke, Marko je otkrio da li on razmišlja u tom smeru.

Stanija Dobrojević Stanija, Foto: Nikola Tomić

- Ja baš volim malu decu - rekao je Marko, ali ga je Stanija prekinula.

- Bila je tema tamo, Zlata mi je pričala "Znaš ti šta ti je 9 meseci, pa zubići, grčići..." Istraumirala me je. Ja kad on prođe kažem "Ćuti" samo da on ne čuje, dečko mi je devet godina mlađi, samo da ne sluša teme koje mene interesuju. Ništa nije nemoguće... Od ovoga nisam puno očekivala i onda se desilo da smo se zaljubili. Još uvek ne mogu da verujem da smo mi zajedno. Vreme mi je. Tetke u familiji mi kažu: "Stanija, zadnji ti je voz" - rekla je Stanija.

Šta su još Stanija i Marko rekli o zajedničkim planovima za budućnost pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    7. jul 2019 | 12:11

    Pa eto ti Marka on moze hladno da ti bude sin.

  • ANA NIKOLIC

    7. jul 2019 | 17:50

    Namestena pobeda antipaticnoj, netalentovanoj,neinteligentnoj u svakom smislu odbojnoj Luni Djogani. Stanijina pobeda bi bila realna. Slagali ste narod bez imalo blama. Jasno se videlo da su svi zadrugari umirali od ljubomore, vredjali je i potajno bili zaljubljeni u Staniju. Da bilo ko od zadrugarki ima telo kao ona verujem da bi se i na -10 etali nagi. Nastavite da jedete u Meku i da se izjedate od ljubomore. Bomba od 35 je resila odrone od 20. Toliko. xoxo

  • Zoki

    7. jul 2019 | 11:47

    Jadni ljudi koji su za tebe glasali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA