≫ 

Luna otkrila kako izgleda spavaća soba u stanu koji je dobila od Anabele (FOTO)

Pobednica "Zadruge 2" se pohvalila na Instagramu

  • 48
Luna Đogani Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani uselila se u novi stan koji joj je našla majka Anabela Atijas. Blogerka i pobednica "Zadruge 2" zbog toga ne krije oduševljenje, a na Instagramu je objavila fotografiju iz spavaće sobe, tako da jasno možemo da vidimo u kakvom ambijentu spava.

 
 
 
View this post on Instagram
Dobro jutro dragi moji ljudi. A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Inače, o stanu u kojem sada živi pričala je na televiji "Pink".

- - Stan je bio opremljen kao da sam ga ja sređivala. Bila sam u šoku. Ona mi je uručila ključeve i izgovorila: "Ovo je tvoj stan". Stavilla mi je ključeve u ruke i počela sam da plačem, jer nisam mogla da verujem da sam doživela da za svoje 23 godine da se nalazim u sopstvenom stanu koji sam ja lično zaradila, i to krvavo sam zaradila. To je za mene najvećih uspeh, pogotovo za moje godine i smatram da sam uspela u životu. Ništa ne bi bilo tako savršeno bez moje mame i mog očuha Andreja. Nikad nisam sumnjala u ukus moje majke, ona je talentovana za te stvari - rekla je Luna Đogani.

VIDEO: Luna od Anabele dobila stan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • angel

    10. jul 2019 | 11:38

    Kupula joj Anabela? Luninim parama pa prenela na Anabelino ime.

  • Ema

    8. jul 2019 | 19:41

    Idemo redom.Danas soba sutra kupatilo prekosutra kuhinja i domacica maze pastetu pa tako narednih mesec dana.A narod jedva docekao da je negleda i neslusa.A tek proglasenje pobednika danas gledam oni kao da ih proglasavaju za streljanje .Svi ocajni ona sva nadobusna i ponosna kao da je osvojila Nobelovu nagradu.Katastrofa

  • mili

    8. jul 2019 | 20:34

    Uzasna je sama po sebi. Njena popularnost ce da traje kao jogurt 7dana. Dzabe joj sve kad je najomreznija osoba u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA