Dragana Mitar: Sada sam srećno razvedena žena! (VIDEO)

- Iznenadila sam se mnogo napolju, nisam znala da će se po mom životu toliko kopati - izjavila je Dragana za Telegraf

  • 7

Dragana Mitar nije stigla do samog finala Zadruge 2, koja je završena 6. jula, ali se kao i ostali bivši učesnici pojavila na sinoćnoj žurci u Šimanovcima povodom kraja rijalitija, gde smo nakratko proćaskali sa njom vozeći se jezerom u gondoli.

- Sedam meseci sam ovde živela i bilo mi je teško. Stekla sam prijatelje s kojima ću se družiti, a sve ovo podseća me na igre koje smo imali - rekla nam je Dragana na samom početku, a potom otkrila da se ni zbog čega ne kaje.

- Iznenadila sam se mnogo napolju, nisam znala da će se po mom životu toliko kopati. Ne kajem se ni zbog čega. Krivo mi je što su se neki ljudi preko mene ispromovisali, to je vrlo ružno. Iskreno, da sam znala da je tako napolju, sigurno bih promenila ploču unutra - priznala je za Telegraf.

Dragama Mitar, Zadruga, žurk Dragana Mitar/ Foto: Nikola Tomić

Što se tiče njenog odnosa sa još uvek zakonitim suprugom Sinišom sa kojim ima sina, Dragana kaže da je razvod u procesu, kao i da je sa bivšim dečkom Pavlom Jovanovićem prekinula svaki kontakt.

- Sa Pavlom nemam nikakvu komunikaciju, niti više želim da imam. Prolazim pored njega kao pored turskog groblja. Što se tiče Siniše uspeli smo da se malo sve to slegne, prioritet je naše dete. Svako je započeo svoj život. Podneli smo papire za razvod braka, ja se nadam da je u septembru, oktobru prvo ročište. Generalno sam sada srećno razvedena žena - rekla je Dragana i dodala kako ljubav ne traži jer joj je sin najveća ljuabav, pa "ako se desi, desi se".

Dragama Mitar, Zadruga, žurk Dragana Mitar/ Foto: Nikola Tomić

Kompletan razgovor sa Draganom pogledajte u videu na početku teksta.

(M. Pantić, B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Una

    9. jul 2019 | 16:12

    Poenta svih ucesnika da se nikad i nizasta ne kaju. Vrlo i interesantno...

  • Gol

    9. jul 2019 | 16:53

    Vidim da se ništa nije promjenilo i dalje ždere

  • Ena

    9. jul 2019 | 15:03

    E bas mi je dtago.A ko si ti?Ako si bitna onda nam reci kada ce komarce da prskaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA