≫ 

Dragana Mitar tvrdi da je dobijala jezive preteće poruke od muža: Rešila sam da mu vratim za sve!

- On predlaže da se razvedemo i da dete bude kod njega. Ja sam bila u šoku! - ispričala je Dragana, koja je podnela kontratužbu protiv supruga Siniše

  • 34
Dragana Mitar Foto: Nikola Tomić

Bivša učesnica Zadruge 2, Dragana Mitar trenutno je u procesu razvoda sa još uvek zakonitim mužem Sinišom Dragutinovićem, a pre nekoliko dana dobila je tužbu kojom on želi da preuzme starateljstvo na njihovim sinom Jovanom.

Bivša modelsica šokirana je postupkom svog muža i protiv njega pokrenula je kontratužbu i krivičnu prijavu.

- Radi se o tome da mi je stigla tužba gde želi da mi uzme dete, a ja sam njemu odgovorila protivtužbom i krivičnom prijavom zato što sam ga mesec dana nakon "Zadruge 2" prijavila za svađu u kući i onda sam rešila da aktiviram prijavu. Idem u socijalno u sredu - rekla je Dragana.

- On predlaže da se razvedemo i da dete bude kod njega. Ja sam bila u šoku! Mene je on dovezao u "Zadrugu 2" kad sam ulazila, i u januaru je bilo sve ok - objašnjava bivša zadrugarka.

Dragana Mitar Dragana Mitar, Foto: Milena Đorđević

Dragana tvrdi da joj je Siniša slao preteće poruke navodeći kako je on u novinama slikao članak u kome se navodi da je otac pucao u majku deteta i to pred sinom, pa je to, prema njenim rečima, poslao njoj uz komentar da će ista sudbina zadesiti i nju.

- Ja sam imala poruke i pre "Zadruge". Mi smo imali i prošle godine rasprave... U smislu, pošalje mi neku sliku iz novina i napiše mi: "Ovako ćeš i ti da završiš". Rešila sam da reagujem na vreme, da mi ne bi vileneo tu po kući. Imam sve to u telefonu. Ja sam to sve dala advokatu, udario mi je na dete, na slabu tačku! On mi je tražio i da mu platim alimentaciju od 20.000, gde on meni određuje model kako ću da viđam dete, sredom tri sata, u njegovom prisustvu i svaki drugi vikend, i letnji i zimski raspust... Taj film neće gledati! Odlučila sam da sve izbacim na površinu, mislila sam da ga zaštitim zato što je otac mog deteta, ali ćemo se sada terati. Ja sam ga posle "Zadruge 2" prijavila policiji, mesec dana po izlasku, i rekli su ako nije ništa alarmanto, da mogu da povučem... Ali mi je advokat rekao da pokrenem to. Mi smo podneli zahtev za razvod posle "Zadruge" i pošto sad kači leto, to će biti ili septembar ili oktobar, a dete će biti kod mene. A on smišlja meni iza leđa - tvrdi Dragana.

Dragana Mitar, Siniša Dragutinović Dragana Mitar sa mužem Sinišom/Foto: Facebook/Siniša Dragutinović

Bivša modelsica tvrdi da Siniša nije bio odgovoran prema detetu dok je ona bila u Zadruzi, već da je Jovana čuvala njena porodica dok se on provodio sa svojim devojkama.

- Rekao je da će Jovan biti kod njega, da će neka žena da ga čuva... Da ja nisam majka, da ne treba ja da ga čuvam. Ne znam samo ko će ga čuvati. On je pričao da čuva dete dok sam ja bila u "Zadruzi". Ne znam samo kako, kada su ga iz "Paparaco lova" hvatali kako sa devojkom ide na more, moji roditelji su čuvali dete... Toliko o tom "odgovornom" tati! Očigledno da ne mogu čoveka da se otkačim, pa sad udara na finansije i na dete. Ovo je sigurno neka sujeta. Baš žellim da vidim kako će da mi oduzme dete. Možda hoće da mi oduzme dete, pa da me istera iz stana. Svakom po zasluzi, kako on meni, tako i ja njemu. Rešila sam da mu vratim kontratužbom - rekla je bivša zadrugarka.

Zadruga finale Dragana Mitar, Foto: Nikola Tomić

Dragana je u Zadruzi govorila o problemima koje je imala sa suprugom koji joj je pravio neprijatnosti i tokom trudnoće.

- Nakupljalo se između nas svega i svačega. Prva rasprava je bila kad smo se vratili iz grada, posle izlaska. Bilo je gađanja stvarima, uhvatio me je za ruke, razne stvari... Sve naše rasprave bile su burne. Prešla sam preko toga, a druga situacija je bila za prošlu Novu godinu. Ponižavao me je, imala sam modrice, bacao me je na pod - rekla je svojevremeno Dragana.

VIDEO: Dragana Mitar: Sad sam srećno razvedena žena

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana Vrućini

    13. jul 2019 | 14:34

    Idi sad kod Miljkovića. Sad je dokazao ono što ti je rekao za Lunu.. Isti ste, a sad ima i ŠKODU. Kad je proda ostaće mu da te izvede koji put.

  • Svasta

    13. jul 2019 | 16:52

    Maloletno dete se oduzima majci samo u ekstremnim situacijama i to ukoliko je majka narkoman, alkoholicar, psihicki nestabilna, agresivna i zlostavlja dete. Boravak u Zadruzi ne spada pod ekstremne situacije, niti to zakon regulise. A to sto joj trazi placanje alimentacije je posebna smejurija. Pitam se kakvog je to advokata nasao koji je pristao da tako nesto podnese sudu. Blam za profesiju.

  • X

    13. jul 2019 | 14:28

    A sta ces ti u zadruzi ako imas dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA