≫ 

Dragana Mitar se rasplakala u emisiji, preživljava pakao, muž hoće da joj oduzme sina (VIDEO)

- Smučilo mi se više da ćutim 7 godina i neću trpeti bilo šta. Odgovoriću krivičnom prijavom i protiv tužbom - rekla je ona

  • 18
Dragana

Printskrin: TV Pink

Dragana Mitar gostovala je u emisiji "Narod pita", a tom prilikom je progovorila o problemima koje ima sa suprugom Sinišom Dragutinovićem.

Dragana je odmah na početku emisije započela svoju potresnu ispovest. Naime, ona je bila u poslednjih nekoliko dana u žiži interesovanja kada je otkrila da joj je suprug Siniša Dragutović poslao tužbu za razvod braka, ali je tom prilikom i tražio starateljstvo nad sinom Jovanom.

- Kada je bila Zadrugarska žurka mislila sam da su neke stvari rešene, ali ne znam šta se sa njim zaista dešava. Promene u ponašanju, oscilacije. Šokirana sam bila kada sam dobila predlog njegove tužbe, nisam verovala da bi se ikada borio za Jovana. Ja sam ispričala samo deo priče u Zadruzi. Ako se sećaš priče posle Zadruge, kada sam rekla da sam imala žustru raspravu sa njim, tada sam se požalila i apelovala da sam mnoge stvari ćutala, zbog deteta. Sada me je udario na dete, sad nema potrebe da ga štitim, očigledno da mi želi sve najgore. Ne znam šta radi, ali izguraćemo - započela je Dragana, pa je nastavila.

Dragana

Dragana, Printskrin: TV Pink

- Mi smo imali dogovor da će on biti u jednom stanju, ja u drugom dok se ne završi proces. Želim da zaštitim dete od svega ovoga, ali je on dolazio i vređao me je. Ja sam imala podršku od njega da uđem u Zadrugu, ne znam šta se desilo sa njim. Dovodio mi je dete, viđala sam ga, sve je bilo u redu. To je priča koja je ispričana, ja sve to što sam uradila, kakva god, neka sam bila najgora, pre svega vidi se po detetu kako je odgajano i naravno da ću se boriti za to dete. Za dobrobit Jovana treba da ostane sa mnom, ja njemu nikada ne bi branila da viđa dete. Smučilo mi se više da ćutim 7 godina i neću trpeti bilo šta. Odgovoriću krivičnom prijavom i protiv tužbom. I neka nadležne službe i organi odreaguju i nadam se da će to odraditi kako treba - tvrdila je zadrugarka.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Dragana Mitar otkriva šta se nakon Zadruge 2 desilo između nje i Pavla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    15. jul 2019 | 06:44

    Rasplakala se zbog para,a ne sina.Da se toliko brinula o sinu nikada ne bi usla u zadrugu

  • Pa sad

    15. jul 2019 | 07:20

    zasto bi ona bila izuzetak.....deci trebaju roditelji a ona 11 meseci nije bila sa detetom.....

  • Tamara ana

    15. jul 2019 | 05:35

    Nikako ne podrzavam nasilje, ali jel se tako ponasa zena zrtva u Zadruzi i posle Zadruge? Zavodi muskarce, ulazi joj svaler, ima sex sa njim. Drugi salje tortu. Vacari se s Micom. Izlazi iz zadruge. Odmah jedan, drugi momak. Jel to uzorna supruga i dobra majka?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA