≫ 

"Čekam da me ubije": Dragana u suzama otkrila kako od sina krije dramu između nje i supruga (VIDEO)

- Ne razumem kako može da želi (Siniša) da ja propadnem, a pre svega sam majka njegovog detet - rekla je ona

  • 31

Dragana Mitar gostovala je prošle noći u emisiji "Narod pita", a tom prilikom ispričala je sve o tužbi koju joj je poslao suprug Siniša Dragutinović i tom prilikom se rasplakala.

Draganu je tužio suprug Siniša Dragutinović, jer smatra da je nepodobna majka i želi puno starateljstvo nad sinom Jovanom. Ona je otkrila na koji način pokušava da poštedi malog sina Jovana od cele porodične drame.

- Trudim se da ne pričam o tome pred njim. On me nekoliko puta pitao što plačem. Sve ću pare na njega da potrošim. Trudim se da ne oseti ništa. Po čitav dan smo zajedno. Govori mi da bi voleo da živim sa njim. Kad sam izašla iz Zadruge, sve se povratilo kao pre. Vratilo se sve u normalu. Vidi dete ko više vremena provodi sa njim - govorila je Dragana, pa nastavila:

Dragana

Dragana, Printskrin: TV Pink

- Poslala sam ga na Zlatibor, neću da misli o ovome. Druge stvari su mi apsolutno nebitne. Ne razumem kako može da želi (Siniša) da ja propadnem, a pre svega sam majka njegovog deteta. Sledeće što čekam je da me ubije, eto - govorila je Dragana.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Dragana Mitar: Sad sam srećno razvedena žena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    15. jul 2019 | 08:49

    Koja budala bi da te zali!? Sama si pored njega imala 3-4 muskarca dok ti je on davao naovac. Spavala si do 14 sata popodne, hvalila se po zadrugu da nista nikada u zivotu nisi radila, da je dete pored tebe bilo stalno kod babe i dede da bi ti mogla da spavas i da se provodis dok je on na poslu, nikada u zivotu nisi nista radila osim svalerisanja, jaja ne znas da spremis, u kuci nisi nista radila dok je sve on finansirao i sada kukas na televiziji i trazis sazaljenje!? Ko ce tom detetu da sprema i da ga oblaci kada ti nemas pojma o tome?? Opet bi da ostavis dete kod babe i dede dok se ti smucas po splavovima i separeima sa drugim muskarcima? Nisi uopste za zaljenje.

  • Dođe sve na naplatu

    15. jul 2019 | 10:22

    Dušo draga čemu si se nadala kad si se vucarala sa njim, a znala si da je oženjen i da ima dvoje dece. Rekla si kako imaš zlatnu ribicu, pa šta bi??? Bilo lepo dok je on donosio lovicu, kupovao skupe pokrene i plaćao ti provode. Tako je to u životu, sve dođe na naplatu. Žao mi samo što se manipuliše tim "nasiljem u porodici" jer ovako se potcenjuju one žrtve koje to zaista jesu ne svojom krivicom. Moraš da platiš svoj bezobrazluk, nemoral i bahatost. Jbg.

  • Lejla

    15. jul 2019 | 13:43

    Jaoo, toliko mi se zgadila sinoc ova bezobrazna, bahata i nemoralna zena! Prvo mu rasturila brak, zvala njegovu bivsu zenu pogrdnim imenima, a onda ga varala sa likovima na njegove oci! Zivela na visokoj nozi i bahatila se besramno! Ni posla ni pameti! E sad, kad je dosao svemu tome kraj, daj udri po njemu kao da je nasilnik! Svadja nije nasilje! Licno mislim da ova besramnica vredja zene koje su pretrpile nasilje! I kad je Mica skocio vise od besa, ja sam mu aplaudirala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA