Luna do detalja objasnila kako je izgledalo romantično pomirenje sa Markom (VIDEO)

- On je meni poslao poruku nakon žurke da je najavio to da ćemo da se vidimo - krenula je pričom Luna

  • 15
Luna Đogani, Marko Miljković

Printskrin: TV Pink

Luna Đogani i Marko Miljković ponovo su u vezi. Blogerka i uskoro novopečena pevačica otkrila je kako je do pomirenja došlo. Luna je priznala da je prvi korak napravio Miljković.

- On je meni poslao poruku nakon žurke da je najavio to da ćemo da se vidimo. Mene je to iznerviralo, jer odmah idu ti komentari: "Šta ti njoj naređuješ, ona nije tvoj ker" i tako dalje. Ali ja njega razumem jer mu je pitanje postavio gledalac. On je meni poslao poruku kad je bila superfinalna žurka, ja sam ga pitala "O čemu da razgovaramo", on je rekao: "Nemam temu, ali imam potrebu". Ja sam tu videla da je želeo da se nešto promeni, da pričamo u četiri oka bez kamera, ja sam pristala, ali mi nije bilo ni na kraj pameti da ćemo da se pomirimo. Videli smo se na mojoj teritoriji, došao je po mene tačno u ponoć. Ja sam imala veliku tremu, kao da idem na prvi dejt, ponašali smo se kao da se ne poznajemo. Slušali smo muziku, vozili se, onda smo otišli na jedno mesto i razgovarali. On zna da meni sitnice mnogo znače, on je meni kupio cveće - rekla je Luna i nastavila:

- Stavio je cveće na sedište iza, pa je ono popadalo, ja sam skupljala to cveće i rekla sam onako kao iz "Zadruge": "Marko". Izabrao je cveće onako po mom ukusu. Tu me je iznenadio, već sam popustila. Pričali smo satima, to je bilo isto kao za Srpsku Novu godinu, samo smo se pogledali, nasmejali u autu i samo smo se poljubili. To je bio kao prvi poljubac. Što se tiče nas dvoje, desilo se milion situacija, nema opravdanja, ali ako smo dali drugu šansu, kao da krećemo od nule. On je sad, ne mogu da kažem drugačiji, ali sad je toliko opušteniji, otvoren je, otvorio se, govori mi ono što sam tamo tražila, govori mi o svojim emocijama. To je Marko, čovek u kog sam se zaljubila, on je preda mnom jedno tako nežno biće, pred svetom mora da bude ozbiljan i namršten, ali je sa mnom mala beba. Volim to što želi da budem nasmejana, srećna i što je podržao moju karijeru i podrška mi je. A to je meni sad najbitnije - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna i Marko se pomirili, u emisiji prštali poljupci:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    16. jul 2019 | 00:27

    Podrzao njenu karijeru hahaha koju crnu karijeru,pa ako ti u Srbiji budes imala karijeru treba da izumremo kao nacija!

  • Olivera

    16. jul 2019 | 09:29

    Dva nebitna lika.

  • Pitamse

    15. jul 2019 | 23:52

    Da te voli izasao bi sa tobom iz Zadruge pod ruku. Zatrebala lova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA