Nakon što je Vuletić izjavio da voli Maju, ona priznala da li su započeli vezu

Pobednik Parova i bivša učesnica Zadruge podstakli su fotografijama razne priče

  • 23
Maja Marinković, Zadruga, žurka

Maja Marinković/Foto: Nikola Tomić

Maja Marinković i pobednik Parova Mladen Vuletić nedavno su bili zajedno u noćnom provodu, nakon čega je sve iznenadila njegova objava i izjava ljubavi četvrtoplasiranoj u rijalitiju Zadruga.

Mladen je zajedničke fotografije sa Majom na kojima se vidi da su prisni objavio na Instagramu, a mnogi su nakon toga pomislili da je na pomolu nova ljubavna veza.

Međutim, Maja je izjavila kako između njih nema ništa, bar za sada, te stavila tačku na spekulacije.

Mladen Vuletić, Maja Marinković

Mladenova objava/Foto: Instagram/mladenvuleticdjoma

- Vuletić i ja smo se videli dva puta u životu, izašli smo zajedno. Za sada se samo družimo, prija mi njegovo društvo. Ne znam da li će biti nešto više od toga. Za sada smo samo drugari, iako je on izrazio simpatije prema meni. To kada je napisao da me voli i da me vodi kući kod njegovih u Zetu, to se šalio. Ja sam tek izašla iz rijalitija i treba nekog dobro da upoznam da bih otpočela bilo kakvu priču. Otom potom, videćemo kako se situacija bude odvijala - rekla je Maja.

Mladen Vuletić, Maja Marinković

Mladen izjavio ljubav Maji/Foto: Instagram/mladenvuleticdjoma

- Čim izađem s nekim, odmah me povezuju s njim i to me malo nervira, ali ovo je ipak razumljivo zašto su nas povezali, jer je on objavio slike na kojima je napisao da me voli - izjavila je Maja za "Espreso" i dodala kako ipak misli da će ostati samo drugari, jer ne može da stupi u vezu sa nekim koga ne poznaje dovoljno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA