Luna Đogani: Rado bih bila sa Novakom Đokovićem na pustom ostrvu ili plaži

- Novak je definitivno jedna od najboljih ličnosti u Srbiji i šire - prokomentarisala je Luna objavu jednog korisnika na Tviteru

Luna Đogani, Novak Đoković Foto: ATA Images, Tanjug/AP

Luna Đogani u petak, 26. jula, snimila je prve kadrove za svoj spot provenac "Deveti krug", a od pobede u Zadruzi 2 punom parom radi na početku muzičke karijere. 

Društvene mreže prepljavljene su Luninim fan stranicama, komentarima i raznim objavama, a često joj postavljaju razna pitanja, pa se tako među njima našlo i pitanje vezano za srpskog teniskog šampiona Novaka Đokovića.

- Sanjao sam da se Luna tajno viđa sa Đokovićem u Ulciju, ali im je romanstu pokvario zemljotres... - bio je tvit jednog korisnika na popularnoj društvenoj mreži Tviter, koji je Luna trebalo da prokomentariše.

Luna Đogani, snimanje spota Luna Đogani/Foto: Antonio Ahel

- Novak je definitivno jedna od najboljih ličnosti u Srbiji i šire. Mislim da bi svaka devojka i žena poželela da bude nasamo s njim na nekoj plaži ili na pustom ostrvu - prokomentarisala je Luna u sklopu emisije "Espreso Tviter".

VIDEO: Luna blistala na snimanju prvog spota, a evo šta nam je prvo otkrila

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bubi

    28. jul 2019 | 17:04

    Devojka bez blama. Ali on ne bi sa tobom!

  • Mara

    28. jul 2019 | 16:12

    Boze...dal' ove dvije namjerni lupetaju da se pise o njima ili su obje bas...bas ...pukle'. Majka i cerka se bas trude da sto vecu budalastinu izgovore.

  • 🤣🤣🤣

    28. jul 2019 | 11:27

    Pa ona ne zna ni jednu drugu poznatu osobu, zato je i rekla Novaka.....za njega je čula 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA