≫ 

Markova majka: "Anabela mrzi mog sina, a od mene je bežala. Boli me to"

- Anabela je bežala od mene na finalu, nije htela da se pozdravi sa mnom - rekla je Markova majka

  • 56
Luna Djogani, Marko i Nedeljka Miljkovic, Anabela Atijas Foto: Nikola Tomić

Majka Marka Miljkovića, Neda Miljković, ispričala je da majka Lune Đogani Anabela Atijas mrzi njenog sina i da je zbog cele situacije razočarana.

Iako su se nakon "Zadruge 2" Luna i Marko pomirili, Anabela, prema Nedinim rečima, ne prihvata Miljkovića za zeta.

- Anabela me je jako razočarala, ona mrzi mog Marka, a ni sama ne zna zbog čega. Mene jako boli što se ona tako ponaša prema mom detetu, a ni prema meni nije bila bolja - rekla je Miljkovićeva majka.

Neda je ispričala da je na finalu "Zadruge 2" Lunina majka bežala od nje i da nije bila zaintresovana za konverzaciju.

Nedeljka, Marko Miljković Marko i Nedeljka Miljković, Foto: Nikol Tomić

- Anabela je bežala od mene na finalu, nije htela da se pozdravi sa mnom. Gagi i ja smo sedeli jedno pored drugog, a ona je bila s druge strane. Bilo mi je glupo da je ne pozdravim pošto su nam deca zajedno, međutim, kada sam joj prišla i rekla joj da je rodila divno dete i da Lunu mnogo volim i da sam ponosna na nju, ona mi je samo rekla "dobro" i okrenula se. Ne znam što se protivi toj vezi, ne znam što sa mnom neće da priča ako je ljuta na mog sina. Uništiće Lunu da bi ih razdvojila. Znam da ni Marko, ni Luna nisu bili zlatni unutra, ne daj Bože da uđe opet u rijaliti, ne bih to preživela, ali mi kao roditelji ipak treba da ih razumemo. Njima je najteže bilo u rijalitiju, a oni su se ipak izborili i sada su srećni - kaže Neda.

Miljkovićeva majka još nije ugostila Lunu i Marka u Brusu, ali se redovno čuju.

Anabela Atijas Anabela Atijas, Foto: Nikola Tomić

- Čujemo se svaki dan i kažu mi da su prezauzeti, ali da uživaju u ljubavi. Nadam se i želim im da zauvek ostanu zajedno. Oni još uvek nisu bili u Brusu, moram biti iskrena i reći da me to boli i da sam pomalo ljuta na njih, ali, s druge strane, kad čujem da ne znaju gde će od obaveza, onda ih razumem. Poželela sam sina mnogo, ali neću da zbog mene ne izvršava svoje obaveze - zaključila je Markova majka.

VIDEO: Rani radovi Lune Đogani- snimak pred početak vrele akcije?

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana Vrućini

    30. jul 2019 | 20:14

    Evo upravo je Marko napisao da je laž da ga Anabela mrzi i da je bežala od njegove mame. Jedino je istina da obožava Lunu i da se nada da će ostati zajedno. A to im i mi želimo. LUNA samo napred 👑

  • AH

    31. jul 2019 | 10:09

    Marko nije citao pricu iz Osnovne skole: Zastideo se majke.

  • Realno

    31. jul 2019 | 10:07

    Tu ima nesto vise od ovog sto pise. Netrpeljivost je izmedju Anabele i Marka postojala jos mnogo ranije. Zasto, to oboje taje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA