"Javila mi se nakon 6 godina, to je moja bolna tema": Maja otkrila detalje odnosa sa majkom (VIDEO)

- Nisam je videla 6 godina, jer moja baka ne voli mog tatu, pa ne voli ni mene - rekla je Maja

  • 7
Maja Marinković Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijaltii učesnica Maja Marinković u emisiji "Zadruga - narod pita", otkrila je u kakvim je odnosima sada sa svojom majok sa kojom je u rijalitiju i emisijama isticala da nema nikakvu komunikaciju.

Gledateljka koja se uključila u program pohvalila je Majino učešće u Zadruzi i pitala je da li se u međuvremenu videla sa majkom.

- Rekl si da imaš neki zakazan sastanak, razgovor sa mamom, da li si obavila taj razgovor i kako je protekao. Ne bih da ulazim u privatne stvari koje se ne tiču Zadruge, ali pošto je tvoja priča u vezi mame ispraćena zato te pitam  - pitala je gledateljka.

Maja Marinković Maja Marinković, Printskrin: TV Pink

- Što se tiče mog odnosa sa mamom, videle smo se posle Zadruge. Javila mi se nakon 6 godina, to je moja bolna tema. Bilo je emotivno. Nisam je videla 6 godina, jer moja baka ne voli mog tatu, pa ne voli ni mene. To je jako čuno i neshvatljivo. Imamo sada korektan donos, naravno, neću ja sada sa njom imati odnos ni približno kao sa mojim ocem - otkrila je Maja.

Voditeljka Dušica Jakovljević rekla je Marinkovićevoj da joj je njen otac gostujući u jednoj od emisija pokazao fotografiju njene majke i da je Maja od nje nasledila lepotu.

Maja Marinković Maja Marinković, Foto: Nikola Tomić

- Mama i sada izgleda, žena je avion, godine je ništa ne remete. Drago mi je što smo igladile odonos, svako dete treba da ima oba roditelja pored sebe - objasnila je Marinkovićeva.

Šta je sve Maja rekla o pomirenju sa majkom pogledate u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. avgust 2019 | 20:20

    Ona i otac veoma čudan odnos imaju. Nekako previše nastrano i jezivo deluje ta njihova prisnost. Sto se majke tiče, nema opravdanja da majka ostavi dete. Ali taj njen otaci je bas neki ljigavko.

  • AH

    1. avgust 2019 | 10:49

    Sta to moze da se strasno dogodi da majka ostavi svoje dijete, prakticno bebu. Naravno to necemo saznati nikada. Ovako osudjujemo majku a oca i ne spominjemo.

  • ...

    1. avgust 2019 | 12:06

    Raspali brakovi.....propale porodice....".promenjivi" sponzori........jednom recju-polusvet....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA