≫ 

Aleksandra ide na operaciju smanjenja grudi: Subotićeva progorovila o zahvatu koji je očekuje

- Iskreno, za početak očekujem jedno veliko olakšanje, zato što sam zaista imala problem - poćela je sa pričom Aleksandra

  • 15
Aleksandra Subotić Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Aleksandra Subotić rešila je da ode na operaciju smanjenja grudi, koje su joj zbog većeg obima pravila probleme. Tim povodom, zvezda "Zadruge 2" se oglasila i ispričala o operaciji koja je očekuje.

- Iskreno, za početak očekujem jedno veliko olakšanje, zato što sam zaista imala problem. Prvi put kad sam radila grudi nisam bila baš pažljiva, znala sam šta sam htela, ali nisam ulazila u detalje i sve to nekako je bilo brzinski - rekla je Aleksandra za Pink.rs i nastavila:

Amidži šou, Amigi show Aleksandra Subotić Foto: Telegraf

- Što se tiče analiza, očekujem da sve bude pozitivno i da sutra ujutru mogu da se operišem i nadam se tome. Sada slede analize, zatim pregled kod lekara opšte prakse, kao i pregled kod kardiologa, kako bi mogla sutra da se operišem. Posle svih ovih pregleda, imam sastanak sa doktorom da se dogovorimo, da sve lepo bude provereno i sigurno i da se rešim svih mojih muka i problema - zaključila je Aleksandra.

VIDEO: Prva ispovest Aleksandre Subotić nakon izlaska iz "Zadruge 2":

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA