≫ 

I Miljana započinje muzičku karijeru: Kulićeva otkrila koji pevač će joj pisati pesme (VIDEO)

- On će biti autor nekih mojih pesama, ili pred ulazak u rijaliti, neću otkrivati da li ću ući ili ne, ili po završetku rijalitija - rekla je Miljana

  • 70
Miljana Kulić Printskrin: TV Pink

Nakon Kije Kockar i Lune Đogani, i Miljana Kulić uploviće u muzičke vode. Gostujući u emisiji "Zadruga - narod pita", ona je ispričala da će joj pesme pisati popularni pevač Bojan Tomović.

- Ja bih da pozdravim Bojana Tomovića, koji je autor mnogih hitova. On će pisati moje pesme. Svaka pesma koju je on napisao zaživela je u narodu i hit je. On će biti autor nekih mojih pesama, ili pred ulazak u rijaliti, neću otkrivati da li ću ući ili ne, ili po završetku rijalitija - rekla je Miljana kroz smeh.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Vratila se sa mikrofonom u ruci: Ovako je izgledao prvi nastup Miljane Kulić:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Gile

    4. avgust 2019 | 15:06

    Sta se cudite. Zaboravili ste na Gastoza. Znate kakav je on bio, jad i beda a sad smo od njega napravili pevaca. Pa tako ce biti i sa Miljanom. Nisu oni krivi ni drzava nije kriva. Mi smo krivi a pogodite i zasto.

  • Ja

    4. avgust 2019 | 11:19

    Umesto da je u Toponici, ova na nacionalnoj TV drži slovo i priča o nekoj muzičkoj karijeri! Jedva je savladali da ne poubija sve po rijalitiju. Ccccc

  • Tamara ana

    4. avgust 2019 | 16:39

    Za koji dan je Guca....satra, pijani gosi i Miljana peva i mesa. Ovo drugo je vaznije. VENDI JE OZBILJNO UGROZENA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA