≫ 

Priča se da je bio sa Lunom i Anabelom, upucan je u svom stanu, a sad ulazi u Zadrugu 3!

Maneken je novi učesnik Zadruge 3, u kojoj će se ponovo sresti sa nekim od starih "prijatelja"

  • 34
rade lazic, Anđela Veštica, Kristijan Golubović, Anabela Atijas, Luna Đogani Foto: Instagram/rade_lazic_official, Marko Jovanović, Nikola Tomić, Youtube/Kristijan Golubovic

Maneken i menadžer jednog kluba u Beču, Rade Lazić, jedan je od momaka koji će 6. septembra ući u Zadrugu 3, saznaje Telegraf JETSET.

Rade je postigao dogovor sa produkcijom, a uskoro iz Beča stiže u Srbiju, radi i zvaničnog potpisivanja ugovora.

- Rade je dugo pregovarao sa produkcijom, ali još uvek nije potpisao ugovor, zbog svojih obaveza u Beču, u kojem živi. On će krajem meseca doći u Srbiju kako bi sve završio pred ulazak u Zadrugu. Najteže mu pada što će dugo biti odvojen od ćerke Nike koju najviše voli, ali je svestan da učešće u rijalitiju može samo da mu pomogne zbog posla kojim se trenutno bavi - priča nam izvor blizak Laziću.

Rade Lazić Rade Lazić, Foto: Instagram/rade_lazic_official

Podsetimo, Rade je pažnju privukao privlačnim izgledom, izvajanim telom, ali se nakon učešća u "Farmi 6" povukao.

Na Farmi je započeo vezu sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, ali je tokom boravka na imanju u Lisoviću otkriveno da je Lazić bio u tajnoj vezi sa Anabelom Atijas (44), koja je takođe bila učesnica tog rijalitija, ali vrlo kratko pošto je iz zdravstvenih razloga morala da ga napusti.

Veza se navodno dogodila pre pevačicine veze sa Andrejom Atijasom, a raskinuli su jer su shvatili da ipak nisu jedno za drugo.

Luna Đogani, Anabela Atijas Anabela i Luna, Foto: Nikola Tomić

Ono što je vrlo zanimljivo jeste to što se šuškalo da je Lazić nakon "Farme 6" bio u kratkoj vezi i sa Lunom Đogani (23), sa kojom je redovno viđan u noćnim provodima. Ipak, Anabela je demantovala da je imala bilo šta sa Lazićem.

Lazić iza sebe ima brak sa Jovanom sa kojom ima ćerku Niku, a ljubav je pukla kada ga je Jovana uhvatila u intimnom dopisivanju sa Anđelom Vešticom.

No, zbog Nike su ostali u normalnim odnosima.

Rade Lazić Rade Lazić, Foto: Instagram/rade_lazic_official

Ali, ni to nije sve kada je reč o njegovoj dosadašnjoj biografiji.

Lazić je u avgustu 2016. upucan u stanu u Beču, kada su mu dva javnosti nepoznata muškarca upala u stan navodno radi pljačke, da bi na kraju odneli 10.000 evra. Maneken je završio sa prostrelnom ranom na desnoj butini, izgubio je mnogo krvi, ali se na svu sreću sve dobro završilo.

U oktobru 2016. godine Kristijan Golubović i Rade Lazić žestoko su ratovali, nakon nebrojeno mnogo sukoba koje su pre toga imali u Farmi 6.

- Misliš da si pametan, a glup si kao šu*ak. Tvoj ideal je Al Kapone, a završićeš kao Tupak - rekao je Rade tada o Goluboviću, citirajući stihove "Monteniggersa".

Kristijan Golubović Kristijan Golubović, Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic.1

Usledio je Kristijanov odgovor, pri čemu nije uopšte birao reči, a šta mu je sve izgovorio poslušajte u snimku ispod:

Nema sumnje da će Lazić biti zanimljiv gledaocima, a u nameri da proverimo da li je on spreman za "Zadrugu 3" pozvali smo ga, ali nije želeo da detaljiše o svom ulasku.

Rade Lazić Rade voli da pokazuje svoje mišiće, Foto: Instagram/rade_lazic_official

VIDEO: Skok na glavu u bazen od 60cm! Kruševački don opet izazvao Kristijana Golubovića

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortakinje

    20. avgust 2019 | 11:57

    Ja bih smeo da se kladim da ce Luna uskoro uleteti i majci u vezu,pa bar privremeno oteti Andreja Atijasa.To je njoj u krvi,voli sve tudje,pogotovo muskarce.Tu je pravi predator

  • Eee

    20. avgust 2019 | 11:33

    "BRAVO" za majku i ćerku. Njih dve su odavno u EU, po pitanju partnera. 😀

  • Igor

    20. avgust 2019 | 12:46

    Da je iole bitan kao sto pisete ne bi se njegovo ime vezivalo za Zadrugu. Zna se kakvi samo tamo ulaze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA