≫ 

Željko provozao turbo rolere u Šimanovcima, pa otkrio pravu funkciju robota u Zadruzi 3 (VIDEO)

Sve je spremno za 6. septembar, kada počinje treća sezona popularnog rijalitija u Šimanovcima

  • 4
Željko Mitrović, roleri Zadruga Printskrin: Instagram/zeljkomitrovic

Otkako se završila prošla sezona Zadruge, celokupnu javnost interesovalo je kada će početi nova, treća sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. U susret novoj televizijskoj sezoni, iz TV Pink je juče zvanično saopšteno da će Zadruga 3 početi 6. septembra, kao i prethodne dve.

Već tokom leta su počele pripreme za Zadrugu 3, a Željko je tokom jučerašnjeg dana obišao kompleks u Šimanovcima, kako bi se uverio da sve ide po planu. On je snimak iz Zadruge objavio na svom Instagram profilu i tom prilikom otkrio neke novine koje očekuju učesnike, ali i gledaoce najpopularnijeg rijalitija na Balkanu.

Naime, Željko je odlučio da budućim zadrugarima na raspolaganje stavi turbo rolere, koji su samo deo onoga što će stanovnici Bele kuće moći da koriste. Pored toga, Željko je otkrio i koja će biti uloga robota Leposave, koji će zadrugarima biti najbolji drug.

- Sve je spremno za Zadrugu 3, probni vozač di-džej Žeks je isprobao turbo rolere koji će zadrugari imati na raspolaganju, a Leposava - robot (Leposava se zove, jer je robot lepi ženski humanoid) sa veštačkom inteligencijom brinuće o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja! - napisao je Željko uz video.

Pored toga što je obišao kompleks Zadruge i isprobao turbo rolere, Željko nije odoleo, a da kroz kompleks u filmskim studijima ne provoza svoj izum - trokolicu.

- Pomirio sam se sa trokolicom, jer je kao stvorena za Zadrugu - napisao je vlasnik TV Pink.

Osim što su njegovi pratioci bili oduševljeni što ponovo vide kompleks Zadruge, ponovo su svi bili fascinirani njegovom 8K360 kamerom, kojom Željko beleži svaki trenutak. Tako se u komentarima, osim pohvala za najgledaniji rijaliti, mogu pročitati pitanja: "Kako je snimano ovo?", "Kako Željko snima ovom kamerom?" i mnoga druga.

 
 
 
View this post on Instagram
Pomirio sam se sa trokolicom jer je kao stvorena za Zadrugu!A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

Mnogobrojni pratioci su bili oduševljenji i njegovom vožnjom turbo rolera, podjednako kao i kad je vozio elektro-skejt, a jedan od komentara bio je i da očekuju da Željko uskoro vozi i raketu.

Sasvim je sigurno da svi s nestrpljenjem očekuju taj 6. septembar kada ćemo saznati ko su učesnici Zadruge 3 i kako će ona izgledati, a do tada će vas Željko na svom Instagram profilu obaveštavati o onome što priprema za novu sezonu najgledanijeg rijalitija.

VIDEO: Željko Mitrović provozao gliser kroz Zadrugu 2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 69

    27. avgust 2019 | 13:37

    Da ima pameti u ovom narodu, pa da ne gleda niko

  • Jasmmina

    27. avgust 2019 | 12:46

    Visoko obrazovan čovek, ccc... Verujem da je u roku sve fakultete završio i žurio da prenese svo znanji našoj omladini.

  • Bebara

    27. avgust 2019 | 12:38

    I ponovo, mnogo buke ni zbog čega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA