• 12

"Marko je Lunu te noći jako izvređao, ispala sam čovek": Maja prokomentarisala suze Đoganijeve

- Oči su joj bile pune suza. Ja sam je pitala: "Šta ti je?", ona mi je rekla: "Odvratan je" - pričala je Maja

  • 12

Maja Marinković sinoć je gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita", pri čemu je komentarisala učesnike "Zadruge 2" i situacije iz ovog rijalitija. Ona se osvrnula i jednog momenta kada je Luna plakala zbog Marka Miljković i kada je ona bila uz Đoganijevu.

- Ne bih se preterano vraćala na tu temu. Što se tiče ove situacije, on je nju te noći jako izvređao. Oči su joj bile pune suza. Ja sam je pitala: "Šta ti je?", ona mi je rekla: "Odvratan je". Ona je plakala, rekla je da želi samo neko da je voli. Želim da zatovrim tu temu. Stojim i dalje iza tih reči što sam rekla, ali što se ove situacije tiče, ja sam tu ispala čovek - rekla je Maja.

Pogledjate snimak:

VIDEO: Luna urla na Marka u hotelu, trese se Sarajevo (PUSTITI ZVUK)

(TElegraf.rs)

Komentari

  • Olja

    Šta bi i gde bila ova Maja, da joj ne bi Marka i Lune. Treba da im se zahvali i da ćuti. Pet šest rečenica je vrtela svo vreme,šetkala se polugola i izigravala sveticu non stop ponavljajući kako je ona poštena, pa je i sama počela da veruje u to. Ha.... Ha... Ha!

  • Maja

    Sva plasticna i neprirodna

  • Borbena

    Maja je devojka kao vojnik! Bravo! Ostra na jeziku, samostalna, ima svoj stav i ne plasi si nikakvih radodajki sto je napadaju! Ne ferma ona nikakve klanove, solo je igrac, i svaka joj cast! Takvi trebaju u rijalitiju, a ne gradski klanovi, sve gole radodajke i rasturacice brakova i veridbi! Majo, svaka cast i tebi i tvome ocu!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima