• 18

Posle sudije, u Zadruzi ćemo gledati i advokaticu: "Ima dosta toga što nije rečeno!" (FOTO) (VIDEO)

- Najteže će mi biti da pokušam da se spreče neke stvari, da ne dođe do eskalacije sukoba, jer se to često dešavalo, a to je fatalno - pričala je

  • 18

Advokatica Lidija Čović biće učesnica Zadruge 3, a ispred televizije Pink najavila je da će biti oštra, ali i pravedna, te da će uvek biti na strani onih koje svi napadaju. Kako je rekla, niko ne zaslužuje da se javno nađe na stubu srama.

- Najteže će mi biti da pokušam da se spreče neke stvari, da ne dođe do eskalacije sukoba, jer se to često dešavalo. A to je fatalno. U svakom pogledu. Nije lepo. Ja uvek primenjujem medijaciju, pokušavam da pomirim ljude, da stišam tenziju, da vidim uzrok takvog činjenja, da pokušam da razumem ljude i pomognem im. Naravno, ne želim da budem advokat u Zadruzi, ali mogu da razumem i muškarce i žene, jer sam majka - rekla je Lidija, buduća učesnica Zadruge 3.

Lidija Čović

Lidija Čović Foto: Telegraf

Inače, Lidija i učesnica Zadruge 2, sudija Snežana Ilić su poznanice, ali advokatica smatra da je Snežana bila blaga, a da od nje to ne možemo očekivati.

- Ona mi je poznanica. Bilo je tu par pića, par ručkova, večera... Ali nismo prijateljice da smo se družile nešto intenzivnije - rekla je Lidija i nastavila:

- Ona (Snežana Ilić) se ponašala ok, ali ona je mnogo mlaka. Ja nisam takav karakter da bih dozvoljavala da me gaze. Mi nismo isti mentalni sklopovi. Sneža mi je jako draga i vrlo je ok, ali to je ona - rekla je Lidija.

Lidija Čović

Foto: Telegraf

Šta je još rekla advokatica o Zadruzi, kako je prokomentarisala Sašku Karan i Macu Diskreciju, pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ljubica

    Tamara je omražen lik od naroda usto kao Luna i glupo sto ce ona voditi deo Zadruge.

  • Ivana

    Pa nemojte posle pricati kako su svi ucesnici rijalitija neobrazovani !

  • Auuu

    Kolika usta

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima