• 12

Učesnik Zadruge 3 hapšen zbog droge? "Na uslovnoj je, ulazi zbog para" - tvrdi njegova bivša (FOTO)

- On je bio uhapšen zbog trgovine drogom, organizovanog kriminala i podvođenja devojaka - tvrdi njegova bivša devojka Darija Stević

  • 12

Nikša Kokanović, učesnik Zadruge 3, u četvrtak, 29. avgusta, na televiziji Pink je snimao profil i pre ulaska u rijaliti uspeo sve da šokira svojom navodnom kriminalnom prošlošću.

Nikša je pre 3 godine bio hapšen zbog šverca droge u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kada je uhapšena i učesnica "Parova" Nina Prlja, a pri hapšenju njihove kriminalne grupe navodno je pronađeno 238 paketića opijata u vrednosti od oko 120.000 evra.

Nikšina biša devojka, inače učesnica Zadruge 2 Darija Stević, za Telegraf JETSET tvrdi kako su ovi navodi i saznanja istiniti.

- On je bio uhapšen zbog trgovine drogom, organizovanog kriminala i podvođenja devojaka. Među njima je bila Nina Prlja i mnoge druge - izjavila je Darija za Telegraf. JETSET.

Nikša Kokanović

Nikša Kokanović, Foto: Telegraf.rs

Inače, Stevićeva je sa Kokanovićem bila u vezi i dok je on bio u zatvoru.

- On je bio na izdržavanju kazne, a ja sam ga čekala. Slao mi je pisma, kada je bio u mogućnosti. Izašao je na uslovnu i sada je na uslovnom izdržavanju kazne - rekla je Darija.

Nikša Kokanović

Nikša Kokanović sa devojkom Sarom, Foto: Telegraf.rs

- Sa ovom devojkom je, tipa, nekoliko dana i to je sad kao neka velika ljubav. Meni sve to liči na marketinški trik kako bi se domogao para, jer se on trenutno ne bavi ničim - tvrdi bivša zadrugarka.

VIDEO: U prošloj Zadruzi ste gledali sudiju, a u ovu ulazi advokatica

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ljubica

    Zar niste shvatili da su psihijatrijske bolnice i zatvori prepuni pa ih sada upucuju u Zadrugu.

  • Gori

    To su svi doktori rialiti nauke.

  • Zadnje vreme

    Ovi rijaliti su gori od Černobilja po narod

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima