Marina Perazić: Zovu me da uđem u Zadrugu, bilo bi me sram da sedim za istim stolom s nekim osobama

- Ne želim to jer mi nije neophodno niti mi se sviđa koncept - rekla je pevačica

  • 16

Pevačica Marina Perazić pre godinu i po dana presila se u Rijeku kako bi vodila računa o svom ocu Tomi (87). Nekadašnja seks-bomba otkrila je da je dobila ponudu da uđe u rijaliti "Zadruga", međutim, od toga neće biti ništa, što je objasnila u intervjuu za "Slobodnu Dalmaciju".

- U jednom sam trenutku zapostavila karijeru jer sam se posvetila deci i taj mi je novac pomogao da rešim mnoge egzistencijalne stvari. Bila sam izuzetno dobro plaćena, hiljadu i po evra nedeljno. Evo i sada me zovu da uđem u Zadrugu, ali ne želim to jer mi nije neophodno niti mi se sviđa koncept. Prioritet mi je briga za tatu. Ja to moram, moja je dužnost i obaveza. Želela bih da poživi još koju godinu. "Farma" je još i imala nekog smisla, u ovim novim rijalitima bilo bi me sram da sedim za istim stolom s nekim osobama - rekla je pevačica.

Podsetimo, "Zadruga 3" startuje 6. septembra u 21 čas na televiziji "Pink".

VIDEO: Tamara Đurić ulazi u Zadrugu 3: Gledaćete me u narednom periodu!

(Telegraf.rs/izvor: "Slobodna Dalmacija")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    1. septembar 2019 | 19:42

    A kad nije imala šta da jede onda je nije bilo sramota da sedi na Farmi sa tim istim ljudima.Kako neki ljudi drugačije pričaju gladni a drugačije kad su siti.

  • Срб

    2. septembar 2019 | 09:53

    Особа без става Отела је децу од фирчија и побегла из америке Све најгоре о њему причала што се апсолутно слажем а после рекла да смо ми фирчија вређали на националној основи А управо супротно он је псовао и набијао Српску децу

  • DARKO 100%

    1. septembar 2019 | 19:23

    Sedela bi ti da si bila zadovoljna sumom novca a posto nisi sad trazis razlog u tome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA