≫ 

"Meni je cilj da budem u finalu": Janjuš pred ulazak u Zadrugu otkrio da li se čuje sa Anom Korać

- Trudiću se da ne napravim greške koje sam napravio - rekao je košarkaš

  • 5

U "Zadruzi 3" gledaćemo i Marka Janjuševića Janjuša, a košarkaš je nekoliko dana pred ulazak u rijaliti izjavio da želi da dođe do finala.

- Nisam se još spakovao, mislio sam da ne nosim ništa novo, tamo ne može ništa novo opstati. Meni je cilj da budem u finalu, da nemam taj cilj ne bih ni ušao. Sigurno ću ići na to da budem u vrhu. Trudiću se da ne napravim greške koje sam napravio - rekao je Janjuš.

On je istakao da se njegovoj ženi ne sviđa činjenica da ulazi u "Zadrugu". Takođe, Janjuš je otkrio da li se čuje sa Anom Korać, s kojom se družio u "Zadruzi 1".

- Ženu sam sačuvao, trenutno je kod kuće. Ona će mi tu pomoći, videćemo, nadam se da će popustiti na kraju. Ona nije za to. Na kraju krajeva, ja ću dokazati da je trebalo da uđem. Možda sam pravio te neke greške, bio sam blizak sa nekim, što nije trebalo. Ovoga puta neću dozvoliti ništa što će povrediti moju porodicu. Da se zaljubim? Gde da se zaljubim... Skandali me ne interesuju. Nisam u kontaktu (sa Anom), niti ću biti u kontaktu - rekao je Janjuš za emisiju "Premijera Vikend Specijal".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedva cekamo

    1. septembar 2019 | 23:29

    Janjus je kralj! Spontano smesan, zna se saliti i na svoj i na tudji racun, meraklija! Ana sponzorusa ga muvala prosle sezone, pa morao pobeci! Ovaj put ce sigurno ostati do kraja! Zasluzno.

  • NeLazi

    1. septembar 2019 | 23:13

    Bio bi on i te kako u kontaktu, samo, da je Koraceva zainteresovana!

  • Sajla

    1. septembar 2019 | 22:49

    Janjuš je jedan izuzetno loš čovek. Sport nije uspeo gene na promeni, nažalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA