• 5

"Meni je cilj da budem u finalu": Janjuš pred ulazak u Zadrugu otkrio da li se čuje sa Anom Korać

- Trudiću se da ne napravim greške koje sam napravio - rekao je košarkaš

  • 5

U "Zadruzi 3" gledaćemo i Marka Janjuševića Janjuša, a košarkaš je nekoliko dana pred ulazak u rijaliti izjavio da želi da dođe do finala.

- Nisam se još spakovao, mislio sam da ne nosim ništa novo, tamo ne može ništa novo opstati. Meni je cilj da budem u finalu, da nemam taj cilj ne bih ni ušao. Sigurno ću ići na to da budem u vrhu. Trudiću se da ne napravim greške koje sam napravio - rekao je Janjuš.

On je istakao da se njegovoj ženi ne sviđa činjenica da ulazi u "Zadrugu". Takođe, Janjuš je otkrio da li se čuje sa Anom Korać, s kojom se družio u "Zadruzi 1".

- Ženu sam sačuvao, trenutno je kod kuće. Ona će mi tu pomoći, videćemo, nadam se da će popustiti na kraju. Ona nije za to. Na kraju krajeva, ja ću dokazati da je trebalo da uđem. Možda sam pravio te neke greške, bio sam blizak sa nekim, što nije trebalo. Ovoga puta neću dozvoliti ništa što će povrediti moju porodicu. Da se zaljubim? Gde da se zaljubim... Skandali me ne interesuju. Nisam u kontaktu (sa Anom), niti ću biti u kontaktu - rekao je Janjuš za emisiju "Premijera Vikend Specijal".

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Jooj kralju

    Uđi kralju i oduvaj sve te starlete i šarlatane. Ovaj put imam favorita, zaslužio si finale i prošli put, ali si kući ostavio i pamet uz porodicu. Sad mozak obavezno spakuj i ponesi jer ko zna kakve će sve fufice ući. Srećno!!!

  • Jedva cekamo

    Janjus je kralj! Spontano smesan, zna se saliti i na svoj i na tudji racun, meraklija! Ana sponzorusa ga muvala prosle sezone, pa morao pobeci! Ovaj put ce sigurno ostati do kraja! Zasluzno.

  • NeLazi

    Bio bi on i te kako u kontaktu, samo, da je Koraceva zainteresovana!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima