≫ 

Zvali su je anoreksična bogatašica i Dambo, tata joj je igrao za CZ, a ona sada ulazi u Zadrugu

- Mama nije primetila celu godinu kako je meni loše, krila sam se tad, plakala - kaže Tara

  • 9
Tara Simov, Zadruga sistematski Foto: Nikola Tomić

Tara Simov (19) jedna je od učesnica koje će se u petak, 6. septembra useliti u Zadrugu i boriti se za što bolji plasman u trećoj sezoni rijalitija.

Njen otac je bivši fudbaler, golman i reprezentativac Goran Simov, ali Tara kaže da njena porodica ne voli javno eksponiranje.

- Majka mi je domaćica, otac mi je poznati golman i reprezentativac. Mama je delimično zadovoljna i srećna. Tata baš i nije, s obzirom na to da se tatina strana porodice ne eksponira, ne bave se nikakvim javnim poslovima. Moja majka je bila pevačica u svoje vreme, pre 20, 30 i kusur godina. Tako se ona i Zorica Marković poznaju. Njima je ovo sve strano. Iz maminog prvog braka imam starijeg brata, ima 35 godina. Moji mama i tata su se razveli, tata sada živi sa ženom i troje dece u Skoplju. Razvod nije loše uticao na mene, s obzirom na to da sam bila jako mala. Imala sam šest godina, nisam ni razumela šta se dešava. Međutim, u daljem toku te njihove svađe, rasprave, sve to što ide sa razvodom, to se malo loše odrazilo na mene, ali ništa preterano - kaže Tara.

Zadruga sistematski Tara Simov, Foto: Nikola Tomić

Ova mlada devojka ističe da je tokom školovanja je bila na meti svojih vršnjaka i trpela uvrede.

- Bila sam izuzetno problematična u osnovnoj školi, srednja delimično. Ali sam se uvek trudila da imam dobre ocene. U petom razredu sam se prebacila u državnu školu. Mama me je upisala u privatnu, ja sam prolazila pored jedne državne škole i videla milion dece, htela sam da se igram i ja sa njima, ovamo je bilo šestoro u odeljenju - kaže Tara.

Zadruga sistematski Tara Simov, Foto: Nikola Tomić

- Nekako sam naterala mamu da me prebaci. Prvi dan: "Bogatašica, anoreksična, Dambo", zbog ušiju, a uši mi nisu preterano velike. Krenule su neke uvrede, šikaniranje. Imala sam od kuće novca, pritom se lepo oblačim, otimali su mi telefone, stariji dečaci, prosipali mi grickalice na glavu itd. To je bio peti razred. Mama nije primetila celu godinu kako je meni loše, krila sam se tad, plakala. Posle toga u šestom razredu mi je mama rekla da će me vrati. Rekla je da joj izgledam loše, ja sam htela da ostanem. To leto sam trenirala, radila na sebi i na svojoj psihi. Umesto da rešim to na neki malo mirniji način, komunikacijom, ja sam odabrala lakši način. Posle svega toga sam se udaljila iz cele te priče, što se tiče svađe, rasprava. Prebacila sam se na vanrednu nastavu, bilo mi je svega preko glave. Vratila se u privatnu školu, to je bilo to - objasnila je.

Zadruga sistematski Tara Simov, Foto: Nikola Tomić

Iako ima 19 godina, već iza sebe ima veridbu, koju je raskinula pre 5 meseci. Ime verenika hoće da sakrije od javnosti.

- Ne mogu da kažem ko je. Normalan dečkić, rekao mi da ga ne spominjem. Nije da je nestalo ljubavi, ljubav je i dalje tu. Postoji malo veća razlika u godinama, različite želje, različiti stavovi. On je meni pokušavao da objasni da moram dublje da ulazim u sve, da posmatram i razmatram. Godinu i šest, sedam meseci smo bili u savršenom odnosu. Posle toga smo počeli da se svađuckamo. Nerazumevanje, vikanje, jednostavno ti prestane želja da sediš sa tom osobom - ispričala je ona za Pink.rs.

Inače, jedna od Tarinih bliskih prijateljica je Ana Korać, a Tara - koja je svojevremeno trenirala fudbal - kaže da posle Zadruge 3 želi da upiše Arhitektonski fakultet u Instabulu.

VIDEO: Vladimir Tomović užasno prozvao Staniju: "Bio sam sa američkom Macom Diskrecijom "

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lelee

    5. septembar 2019 | 11:07

    Puna zadruga ovih iz privatnih skola , uglavnom lezali na foteljama i gledali filmove , obrazovanje nula , a i sta im to treba , samo plastika i pici .

  • Tetovaza

    5. septembar 2019 | 10:56

    Jel uslov da udjes u zadrugu da imaš tetovažu?

  • Јасмина

    5. septembar 2019 | 10:14

    Што ће ти дете то!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA