Luna zaplakala tokom emisije uživo: "Postala sam druga osoba i mnogo mi se to sviđa" (VIDEO)

- Ponosna sam na sebe, nisam htela da plačem - pričala je Luna

Luna Đogani Printskrin: TV Pink

Luna Đogani je gostujući u emisiji "Zadruga - narod" pita pričala o svom učešću u prethodnim "Zadrugama" i istakla da joj život promenio. U jednom trenutku ona je počela da plače.

- Ovo je bio moj život, promenio mi se za jednu noć. Postala sam druga osoba i mnogo mi se to sviđa. Ponosna sam na sebe, nisam htela da plačem. Čudno mi je što u najavi nisam videla sebe, vraća mi se sve. Pogledala sam se u ogledalo i shvatila koliko sam naučila. Ja sam toliko jaka osoba i borbena, sve sam sama uspela i zahvalna sam svima što su me dovde doveli. Rekla sam da neću plakati, ali mi se emocije vrte, teško mi pada. Valjda me ljudi i vole što ne mogu da sakrijem emocije, ali ovo je zaista sreća što sam uspela. Zahvalna sam porodici, mojoj mami i svima koji su deo mog života - rekla je kroz suze Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Kinezi s razglasa "odvrnuli" Luninu pesmu košarkašima Srbije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Može biti samo je*an

    6. septembar 2019 | 12:24

    Ljuljeta se zaplače svaki put kada se seti ukusa Slobicinih prljavih nogu koje je lizala... Bolest je to, u kombinaciji sa alkoholom i perverznim mislima... Užas...

  • MD

    6. septembar 2019 | 06:28

    Postala si primer deci da nikada ne smeju da se ugledaju na tebe,da je bitan moral, kultura, obrazovanje, iskrenost i urednost! Ti si devojko celom svetu dve godine pokazivala nemoral, aljkavost, neobrazovanje, prostakluk, tuče, opijanje, histeriju, nedostojanstvo, laži i razmaženost.

  • S&V

    6. septembar 2019 | 06:54

    Ajde glumi i patetisi malo nisi dugo..da te nismo gledali ko si i sta si radila pa da ti i poverujemo foliratkinjo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA