Miljana ispričala iz kog razloga će njen sin svakog dana na određeno vreme napuštati Zadrugu (VIDEO)

Kulićeva je u današnjem razgovoru sa robotom Leposavom otkrila novinu u životu svog sina

  • 4

Miljana Kulić ušla je u "Zadrugu 3" sa majkom Marijom, ali i sinom Željkom. Njih troje imaju poseban apartman u kome spavaju, a dete čuva dadilja.

Kulićeva je u današnjem razgovoru sa robotom Leposavom otkrila novinu u životu svog sina.

Željko je krenuo u vrtić, svakog dana će ići, kako bi se socijalizovao. Obožava decu i vaspitačice - ispričala je, između ostalog, Miljana, te je tako otkrila da dečak svakodnevno napušta rijaliti ne bi li provodio vreme sa decom, dok se kasnije vraća na imanje kako bi određeni deo vremena proveo i sa njom.

Poslušajte šta je Miljana rekla o svom sinu u videu ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ani

    12. septembar 2019 | 13:06

    Da je neka prava majka ne bi bila tu dje je. Nego vani dje treba da bude zena koja ima dijete i da ga ona vaspitava i cuva i upoznaje dijete, to jest da dijete upozna majku bre nece znat ko mu je majka sutra.. pa polako onda u vrtic kad napuni bar 3 godine i normalno da zivi. Ona jeste soumen ali brate ima neke stvari koje su prece od svega na svijetu.

  • Ja

    12. septembar 2019 | 10:25

    E, Bože, Bože! Dete od godinu dana da se socijalizuje. Dete do treće godine samo upoznaje samo sebe i svet oko sebe i potrebno mu je mnogo ljubavi i pažnje od majke i ne zanima ga interakcija sa ostalom decom. Dete od godinu dana u vrtić daju samo oni koji rade i nemaju gde da ga ostave. Njoj dete pola vremena u vrtiću, pola vremena sa dadiljama. Zašto ovoj ženi, očigledno nesposobnoj za brigu o detetu, socijalne službe ne oduzmu dete? Jadno ono sa njom i sa celom tom porodicom. 😥

  • Aco

    12. septembar 2019 | 19:56

    Dete ne odrasta u zdravoj porodičnoj sredini. Kao da se nalazi u zatvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA